Főoldal > AKTUÁLIS > Ariel Winter egy óriási pizzaszeleten lebegett

Ariel Winter egy óriási pizzaszeleten lebegett

Ariel WinterdiétafogyásmellműtétModern családpizzaszínésznősztár
0

Írta:

A Modern család fiatal üdvöskéje mókásra vette a figurát.

Az idei nyár slágerei azok a különféle kajákra hasonlító matracok és úszógumik, amikre még a legszigorúbb diétát folytató csajok sem tudnak nemet mondani. A Modern család 19 éves színésznője, Ariel Winter például egy óriási pizzaszeletet választott a kínálatból, és azon lebegve mutatta meg magát bikiniben Instagramos követőtáborának.

Bár korábban folyamatosan küzdött a súlyával, úgy tűnik, ezeknek az időknek már vége, ugyanis a fiatal sztár tényleg nagyon csinos – nőiesen vékony lábaira és lapos hasára különösen érdemes vetni egy pillantást!

Hogy mi a titok? Ariel szerint a rendszeres sport, ami nem kényszernek, hanem életformának fog fel. Szabadidejében is sokat gyalogol vagy túrázik, a konditeremben pedig a legnagyobb hírességeket is edző Gunnar Peterson útmutatásai szerint végzi a gyakorlatokat. Azt mondja, kemény, de megéri. „Boldogabb és elégedettebb vagyok magammal, mint valaha” – árulta el.

Ariel ma már tudja, hogy nem kell a legszűkebb ruhákba préselnie magát, inkább a saját ruhaméretének tudatában igyekszik csinos és néha kicsit kihívóbb ruhákat választani. A fiatal színésznő szerint nincs baj azzal, ha olykor kicsit többet mutat a testéből, ő így érzi jól magát. Ráadásul az utóbbi időben nemcsak magabiztosabb lett, hanem mások dolgát is a szívén viseli: gyakran emel szót az ellen, ha valakit megszégyenítenek a kinézete miatt.

Ami az étrendjét illeti, itt sem a pillanatnyi megoldások híve, hanem a gyökeres, lehetőleg életre szóló változásoké – elvégre neki is az egészsége a legfontosabb. Ennek jegyében kiiktatta életéből a finomított élelmiszereket és a gyorskajákat, mert ezek nem valami táplálóak.

Ezek helyett inkább magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú ételeket fogyaszt, mert biztos akar lenni abban, hogy a teste mindent megkap, ami a helyes működéshez szükséges. Olyan ez, mint amikor az ember jó minőségű üzemanyagot tölt az autójába: annak reményében teszi, hogy sokáig működik majd helyesen. Nos, ezt Ariel is pont így gondolja. A méreganyagok kiürítése és bőre szépségének megőrzése érdekében pedig arra is törekszik, hogy minden nap legalább három liter vizet elszürcsöljön.

A fiatal színésznő egyik kedvenc „csodaszere” egy igazi superfood: a fokhagyma. Méghozzá azért, mert felpörgeti az anyagcserét, segít a zsírt eltüntetni a sejtekből, a méregtelenítést is fokozza, és nem utolsósorban még finom is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X