Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi pocak: Behati Prinsloo megint babát vár

Szexi pocak: Behati Prinsloo megint babát vár

Adam LevinealakbabaBehati Prinsloomodellpocaksztárterhességtest
0

Írta:

Adam Levine felesége második csemetéjükkel várandós.

Egy dolog biztos: egy ideig nem fog unatkozni Behati Prinsloo és Adam Levine. A párnak ugyanis tavaly szeptemberben született meg első kisbabája, Dusty Rose, az idei szeptember pedig egy nagy bejelentést hozott: a namíbiai modell Instagramjáról az egész világ megtudhatta, hogy ismét kisbabát vár.

A 28 éves szépség és a Maroon 5 38 éves frontembere 2012 májusában kezdtek randizni, és a dolgok gyorsan komolyra fordultak: 2014. júliusában összeházasodtak, 2016-ban pedig megszületett első csemetéjük.

Boldog kis család lettek, amit rendszeresen szeretetképekkel is bizonyítanak a közösségi médiában. Csak egy példa: Behati júniusban, Apák napján megosztott egy nagyon édes közös fotót, melynek megjegyzés részéhez azt írta, Adam a mindenük, és a kis Dusty Rose-zal együtt nagyon büszkék rá. Illetve, hogy ő élni sem tudna a férje nélkül.

Adam egyébként ugyanennyire odavan a feleségéért, ő is szokott szerelmes megjegyzésekkel tűzdelt közös képeket posztolni az Instagramon. Sőt, ha emlékszel, első gyermekük születése előtt gyönyörű félmeztelen fotót készített várandós feleségéről. A képen Behati csak egy kigombolt farmert visel, és kezeivel takarja el a melleit.

A sztárpár akkor a baba nemét elárulta ugyan, de a nevét csak később tudatták a világgal. Adam viszont nem titkolta, hogy Behati folyton görögdinnyét kívánt, a hűtőjük is ezzel volt tele. Persze hozzátette, hogy ez így nagyon jó, sőt, sokkal jobb, mintha savanyú uborkát és már fura dolgokat enne – külön-külön, vagy együtt.

Szerintünk a modell elég derűsen és kiegyensúlyozottan viselte első terhességet, és a jelek szerint most is ez a helyzet. Ebben szerepet sok minden, de biztosan nem mellékes, hogy jó pár dolgot várandósan is tovább csinálhat, nem kell olyan sok mindenről lemondania – például kedvenc mozgásformájáról, a Pilatesről sem.

Egyébként igazi vízi csibe: imádja a vízi játékokat és vízi sportokat, mint például a paddleboardozást és a szörfözést. De amikor igazán komolyan kell készülnie egy-egy divatshow-ra vagy fotózásra, akkor edzője tanácsait követve leginkább az edzőteremben kardiózik és súlyzós gyakorlatokat végez.

Ami az étrendjét illeti, az elmúlt évek során rengeteget változott. Hol van már az a lány, akit nem engedtek kifutóra lépni egy európai bemutatón, mert túl alacsony (18 alatti) volt a testtömeg-indexe?

Behati akkoriban sokat dohányzott és keveset evett, de az elmúlt években megváltoztatta étkezési szokásait. Manapság legszívesebben tojásrántottával, toast kenyérrel és avokádóval indítja a napjait, ebédre és vacsira viszont már jobban odafigyel arra, mi kerül a tányérjára – többnyire zöldségeket, friss salátákat és sovány húst fogyaszt, amit persze most, kismamaként nem valószínű, hogy betart.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X