Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez Justin Bieberrel szilveszterezett

Selena Gomez Justin Bieberrel szilveszterezett

énekesénekesnőJustin BieberrandiSelena Gomezszerelemszilvesztersztár
0

Írta:

A két fiatal sztár együtt köszöntötte az újévet.

Ugyan közös fotók nem készültek szilveszterkor Selena Gomezről és Justin Bieberrel, de a Daily Mail az E!-re hivatkozva azt írja: a két fiatal híresség együtt szilveszterezett a sztárok egyik kedvenc nyaralóhelyén, a mexikói Cabo San Lucasban.

Justin szombat este érkezett meg, és gyorsan el is foglalta szállását – egy olyan villában, ami mindössze tízpercnyire található Selena Gomez szálláshelyétől. Az E! egy névtelenül nyilatkozó bennfentest idézve arról számolt be, hogy a két világsztár együtt köszöntötte 2018-at: teljesen hétköznapi ruhában mentek ki a tengerpartra, ahol beszélgettek, majd a tűzijátékot nézték.

A színész-énekesnő és az énekes többször szakítottak a múltban – 2010-2014 közt jártak együtt –, de novemberben ismét együtt fényképezték le őket. Egyesek szerint a dolog megint nem lesz hosszútávú, mások viszont optimistábbak: hátha mindketten előnyükre változtak az elmúlt években (mondjuk mi a részünkről Justin esetében ezt megkérdőjeleznénk), és most boldogok lesznek együtt.

Selena egyébként a múlt évben nagyon kemény dolgokon ment át, kijárna már neki egy kis boldogság. Biztosan te is hallottad vagy olvastad, hogy nyáron vesetranszplantáción esett át: legjobb barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel neki az egyik veséjét, amit Selena elfogadott, és természetesen hihetetlenül hálás érte a barátnőjének.

A transzplantációra azért volt szükség, mert Selena szervezetét már nagyon megterhelte a lupusz, amivel évek óta küzd, de erről 2015-ig nem beszélt a médiának. A lupusz egy gyulladásos betegség, amikor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul. Érintheti többek közt a veséket is – mint az énekesnő esetében –, de depresszióval, pánikbetegséggel járhat. Ezzel Selena is megküzdött, és nem könnyítette meg az állapotát az sem, hogy olykor gonosz kommenteket kapott az emberektől.

Például amikor két évvel ezelőtt felszaladt rá pár kiló, elég sok kritikát és bántást kellett elviselnie. Eleinte úgy tűnt, kiáll magáért, és nem hajlandó lefogyni csak azért, hogy másoknak megfeleljen, de aztán nem bírta tovább – szörnyen fájt neki, amit az emberektől kapott, ezért – hogy alakja ne jelentsen támadási felületet – gyorsan formába lendült.

A gyors fogyást drasztikus módszerekkel tudta csak elérni: alig egy hónap alatt nyolc kilót adott le. „A hét minden napján két-két kardió-edzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta akkor egy névtelenséget kérő ismerőse. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el.

Egyesek étkezési zavarokról is suttogtak, ám Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele. A látszat viszont nem ezt mutatta: 2014-ben kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy napközben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben Selena edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X