Főoldal > AKTUÁLIS > Miért öltözött Selena Gomez menyasszonynak?

Miért öltözött Selena Gomez menyasszonynak?

énekesnőJustin BiebermenyasszonySelena Gomezszerelemsztár
0

Írta:

Vajon csak ezt a ruhát kapta fel, vagy üzenni akart valamit a világnak?

Persze, tudjuk, nem kell a hírességek minden tettébe belemagyarázni valamit. De amellett mégsem tudunk szó nélkül elmenni, milyen gyönyörű volt Selena Gomez abban a fehér maxiruhában, amelyben egyik este lefotózták. Egyesek szerint ez a ruha nem csupán egy hirtelen választás eredménye, hanem az énekesnő akár azt is sugallhatja ezzel, hogy hamarosan oltár elé állhat Justin Bieberrel.

Természetesen maradhatunk annál a lehetőségnél is, hogy ne magyarázzunk bele semmit egy fehér ruhás fotóba. De egy dolog biztos: Selena most nagyon boldog kanadai kedvesével (ez pedig egy idő után magában hordozza azt a lehetőséget is, hogy egy szinttel feljebb lép a kapcsolatuk), és nemrég egy interjúban azt mondta, az idei éve a tavalyinál sokkal jobb lesz. Ez vonatkozhat az élet minden területére, így a párkapcsolatára is, de nyilván egészségére is – Selena ki is jelentette, hogy 2018-ban az egészsége lesz számára a legfontosabb.

Ez pedig nem is véletlen, hisz tavaly nyáron sok időt töltött kórházban. A 25 éves világsztár szervezetét annyira megterhelte betegsége, a lupusz, hogy 2017 nyarán vesetranszplantációt kellett rajta végrehajtani. Legjobb barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel neki az egyik veséjét, amit Selena elfogadott, és hihetetlenül hálás érte a barátnőjének.

A híresség régóta küzd már a lupusszal, de csak 2015-ben árulta ezt el a sajtónak. A lupusz egy gyulladásos betegség, amikor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul. Érintheti a szívet, tüdőt vagy veséket is, de egyénenként változnak a tünetek, illetve a mellékhatások. Depresszióval, pánikbetegséggel járhat. Ezzel Selena is megküzdött, és nem könnyítette meg az állapotát az sem, hogy olykor gonosz kommenteket kapott az emberektől.

Például amikor két évvel ezelőtt felszaladt rá pár kiló, elég sok kritikát és bántást kellett elviselnie. Eleinte úgy tűnt, kiáll magáért, és nem hajlandó lefogyni csak azért, hogy másoknak megfeleljen, de aztán nem bírta tovább – szörnyen fájt neki, amit az emberektől kapott, ezért – hogy alakja ne jelentsen támadási felületet – gyorsan formába lendült.

A gyors fogyást drasztikus módszerekkel tudta csak elérni: alig egy hónap alatt nyolc kilót adott le. „A hét minden napján két-két kardió-edzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta akkor egy névtelenséget kérő ismerőse. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el.

Egyesek étkezési zavarokról is suttogtak, ám Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele. A látszat viszont nem ezt mutatta: 2014-ben kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy napközben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben Selena edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X