Főoldal > AKTUÁLIS > Behati Prinsloo másodszor is anya lett

Behati Prinsloo másodszor is anya lett

Adam LevinebabaBehati Prinslooszerelemsztárszülésterhesség
0

Írta:

Adam Levine felesége életet adott második kisbabájuknak.

Megszületett Behati Prinsloo és Adam Levine második kisbabája. Azt nem tudjuk, a kicsi pontosan mikor jött világra, de az tény, hogy a pár a múlt héten erősítette meg a hírt. Ezen kívül a piciről még annyit lehet tudni, hogy kislány, és a Gio Grace nevet kapta. A baba érkezésével tovább erősödött a nőuralom a Levine családban, ugyanis a párnak van egy 14 hónapos kislánya is, Dusty Rose.

De a Maroon 5 frontemebre aligha bánja, hogy ennyi lány veszi körül – sőt, épp ellenkezőleg: azt tervezi, hogy nagyjából fél év múlva (ha lefut a The Voice amerikai szériájának jelenlegi évadja) legalább egy év szünetet tart, hogy a családjával lehessen, és segítsen feleségének a gyerekek körüli teendőkben. Most azonban egyelőre a kórházba siet rendszeresen a nejéhez, ahová hétvégén anyukája és a kis Dusty Rose is elkísérték őt.

A 28 éves Behati már az első terhességét is nagyon jól viselte, a hírek szerint végig derűs volt és kiegyensúlyozott, és nagyon élvezte, hogy több általa szeretett dologról még nagy pocakkal sem kellett lemondania – ilyen például kedvenc mozgásformája, a Pilates is.

A modell egyébként igazi „vízi csibe”: imádja a vízi játékokat és vízi sportokat, mint például a paddleboardozást és a szörfözést. De amikor igazán komolyan kell készülnie egy-egy divatshow-ra vagy fotózásra, akkor edzője tanácsait követve leginkább az edzőteremben kardiózik és súlyzós gyakorlatokat végez.

Ami az étrendjét illeti, az elmúlt évek során rengeteget változott. Hol van már az a lány, akit nem engedtek kifutóra lépni egy európai bemutatón, mert túl alacsony (18 alatti) volt a testtömeg-indexe?!

Behati akkoriban sokat dohányzott és keveset evett, de az elmúlt években megváltoztatta étkezési szokásait. Manapság legszívesebben tojásrántottával, toast kenyérrel és avokádóval indítja a napjait, ebédre és vacsira viszont már jobban odafigyel arra, mi kerül a tányérjára – többnyire zöldségeket, friss salátákat és sovány húst fogyaszt, amit persze most, a szülés után nem valószínű, hogy betart.

Instaszerelem

A modell 2012 májusában kezdett randizni Adam Levine-nel, és kettejük kölcsönös érdeklődéséből gyorsan szerelem lett: 2014 júliusában összeházasodtak, 2016-ban pedig megszületett a nagyobbik lányuk. Behati és zenész kedvese a közösségi médiában rendszeresen szeretetképekkel bizonyítják, mennyire odavannak egymásért: például a szépség érzelmes apák napi üzenetet posztolt tavaly, Adam pedig néhány hete még nagy pocakkal heverésző feleségéről osztott meg egy cuki képet.

Mi már nagyon várjuk a kis Gio Grace első babafotóját is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X