Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Watson nagyon beégett

Emma Watson nagyon beégett

díjátadó gálaEmma WatsonHarry Potteroscar-díjsztártetoválásvilágszár
0

Írta:

A színésznő hatalmas bakiján nevetnek a netezők.

Emma Watson komoly arccal, talpig feketében – jeletőségteljes és elegáns Ralph Lauren ruhában – állt a fotósok elé a vasárnap esti Vanity Fair Oscars party-n. Így szerette volna még inkább hangsúlyozni a jobb alkarján viselt, szerintünk csak ideiglenes tetoválás üzenetét. A tetkó szövege az lett volna, hogy Time’s Up, vagyis „lejárt az idő” – a hollywoodi szexuális zaklatások ellen indult mozgalom, melynek egyébként Emma az egyik élharcosa.

Azonban a világhírű Brown Egyetemen tanult színésznő karján elírták a tetoválás szövegét, kimaradt az aposztróf, így Times Up lett a tetoválásból. Ami azért, valljuk be, nem ugyanaz…

Emma vagy nem vette észre a hibát, vagy abban reménykedett, hogy ez nem tűnik fel senki másnak, de az éles szemű internetezők pillanatok alatt kiszúrták, és már indult is a cikizés, gúnyolódás a közösségi médiában.

Voltak, akik szerint a Harry Potter mozik színésznője annyira igyekezett bizonyítani, mekkora feminista, hogy a helyesírásra már nem is tudott odafigyelni. Mások pedig azt remélik, a tetkó tényleg csak ideiglenes, máskülönben a világsztár nem csupán egyetlen estére kerül kellemetlen helyzetbe…

Emma egyébként mindig is bátor és őszinte lány volt – nemrég arról mesélt egy interjúban, hogy egy ideje nemcsak a hajvégeit olajozza be, hanem a fanszőrzetét is. Máskor azt mondta, nem érti, miért félnek a csajok attól, hogy sportolás közben megizzadhatnak, mert hogy szerinte nincs annál dögösebb, mint amikor egy lány kipirult arccal, izzadtan jön le a pályáról – mondjuk egy jó kis gyephoki meccs után, amit a színésznő is nagyon szeret.

Emellett a golf, a kosárlabdához hasonló netball és a futás rajongója, de edzőterembe például nem szeret járni, mert kerülni akarja a feltűnést. Ami az étkezését illeti, nem diétázik, inkább a mértékletesség híve. Koplalásról hallani sem akar, inkább az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Nagyon szereti a spanyol és a francia konyhát, új kedvencei viszont az édes amerikai aprósütemények, amelyekből igyekszik mértékkel fogyasztani.

A gyönyörű sztár egyik hobbija a divat, aminek nemcsak a gálákra és premierekre készülve hódolhat, hanem reklámokon dolgozva is: az utóbbi évek során többek közt a Burberry és a Lancome kampányaiban is szerepelt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X