Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Watson fura dolgokat művel a fürdőszobában

Emma Watson fura dolgokat művel a fürdőszobában

Emma WatsonfürdőszobaHarry PotterszépítkezésszépségSzépség és a szörnyetegsztár
0

Írta:

Már te is nagyon várod A szépség és a szörnyeteg élőszereplős Disney mozit? Akkor hadd áruljuk el, hogyan csinosítja magát nap mint nap a filmben a szépséget, vagyis Belle-t alakító Emma Watson.

A Harry Potter mozikból is ismert színésznő nem kicsit meglepő szépségápolási rutinjának része – a bio- és mélyen ható cuccok mellett – napi két-három fürdő, amire elmondása szerint mindig talál időt (ha más nem, onnan bonyolítja telefonhívásait). Emellett kilencéves kora óta szőkíti a bajuszát, na és egy ideje nemcsak a hajvégeit olajozza, hanem a fanszőrzetét is.

Ezek hollywoodi mércével mérve tényleg kicsit furcsa szokások, de mi díjazzuk Emma bátorságát, hogy beszélt ezekről. Egyébként pedig végre egy olyan színésznő, aki mer különbözni – na és persze ezt is nagyon természetesen teszi.

A rajongók persze abban is biztosak, hogy hamarosan egy Disney mesehős szerepébe bújva is emlékezeteset alakít majd – és persze, hogy nagyon csinos lesz. Emma szerint nincs ebben semmi nagy titok, ő egyszerűen csak nem változtat a már bevált dolgokon – például azon, hogy a mértékletesség híve volt és maradt is. Semmit sem visz túlzásba, de azért azt szereti tudni, hogy mindent megtett jó formája érdekében. „Kerülöm a feltűnést, ezért nem szívesen járok edzőterembe. Inkább otthon tornázom, vagy futni megyek a természetbe” – árulta el korábban.

Emma egyébként a golf, a kosárlabdára hasonlító netball és a gyephoki nagy rajongója is. „Óriási bennem a versenyszellem. Ha a gyephoki meccsen veszít a csapatunk, az rettentően érzékenyen érint. Olyankor képes vagyok sokáig lógatni az orrom. A többiek talán még elmennek valahová a meccs után, de én inkább veszek egy forró fürdőt, és közben a vereségen búslakodom” – árulta el egy korábbi interjúban.

Azt sem titkolja, hogy kifejezetten szeret sportolni, sőt, az izzadás miatt sem érzi magát kényelmetlenül. Nem is érti, a lányok miért félnek attól, ha egy kicsit megizzadnak, ugyanis szerinte nincs annál bájosabb, mint amikor valaki egy kiadós gyephoki meccs után kipirulva, csillogó szemmel jön le a pályáról.

A híresség az étkezésére is odafigyel. Nem helyesli a koplalást és a szigorú diétákat, amiknek ismerősei és csoporttársai alávetik magukat, ő inkább az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Nagyon szereti a spanyol és a francia konyhát, új kedvencei viszont az édes amerikai aprósütemények, amelyekből igyekszik mértékkel fogyasztani.

A gyönyörű sztár egyik hobbija a divat, aminek nemcsak a gálákra és premierekre készülve hódolhat, hanem reklámokon dolgozva is: az utóbbi évek során többek közt a Burberry és a Lancome kampányaiban is szerepelt.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X