Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Watson így énekel Szépségként

Emma Watson így énekel Szépségként

Emma WatsonéneklésHarry Potterszínésznősztár
0

Írta:

A szépség és a szörnyeteg új trailerében dalra fakad – már mutatjuk is.

Jó pár hónapja tudjuk már, hogy Emma Watson alakítja majd Belle-t sokunk kedvenc gyerekkori (és felnőttkori) meséjében, A szépség és a szörnyetegben, és az alkotók mindent meg is tesznek, hogy a márciusban bemutatásra kerülő szuperprodukció iránt ébren tartsák amúgy is élénk érdeklődésünket. Legutóbb például egy olyan trailert néztünk végig (nem is egyszer), ami a film elejéből mutat be egy majdnem egyperces kis részletet. Ebben pedig Emma Watson már énekel is.

Persze lehet majd őt, vagy a karakterét szeretni vagy nem szeretni, Emma azt mondja, szerinte egy dolog biztos: Belle sokkal jobb példakép a mai lányoknak, mint mondjuk Hamupipőke. „Végig kíváncsi, együttérző, nyitott és elfogulatlan marad, és szerintem nagyon bátor” – mondta a színésznő.

A rajongóknak persze az is feltűnik, hogy a Disney mesehős szerepében is csinos lesz. Emma szerint nincs ebben semmi nagy titok, ő egyszerűen csak nem változtat a már bevált dolgokon – például azon, hogy a mértékletesség híve volt és maradt is. Semmit sem visz túlzásba, de azért azt szereti tudni, hogy mindent megtett jó formája érdekében. „Kerülöm a feltűnést, ezért nem szívesen járok edzőterembe. Inkább otthon tornázom, vagy futni megyek a természetbe” – árulta el korábban.

Emma egyébként a golf, a kosárlabdára hasonlító netball és a gyephoki nagy rajongója is. „Óriási bennem a versenyszellem. Ha a gyephoki meccsen veszít a csapatunk, az rettentően érzékenyen érint. Olyankor képes vagyok sokáig lógatni az orrom. A többiek talán még elmennek valahová a meccs után, de én inkább veszek egy forró fürdőt, és közben a vereségen búslakodom” – árulta el egy korábbi interjúban.

Azt sem titkolja, hogy kifejezetten szeret sportolni, sőt, az izzadás miatt sem érzi magát kényelmetlenül. Nem is érti, a lányok miért félnek attól, ha egy kicsit megizzadnak, ugyanis szerinte nincs annál bájosabb, mint amikor valaki egy kiadós gyephoki meccs után kipirulva, csillogó szemmel jön le a pályáról.

A híresség az étkezésére is odafigyel. Nem helyesli a koplalást és a szigorú diétákat, amiknek ismerősei és csoporttársai alávetik magukat, ő inkább az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Nagyon szereti a spanyol és a francia konyhát, új kedvencei viszont az édes amerikai aprósütemények, amelyekből igyekszik mértékkel fogyasztani.

A gyönyörű sztár egyik hobbija a divat, aminek nemcsak a gálákra és premierekre készülve hódolhat, hanem reklámokon dolgozva is: az utóbbi évek során többek közt a Burberry és a Lancome kampányaiban is szerepelt.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X