Főoldal > DIÉTA > Így még nem láttad: rossz kislány lett Emma Watsonból

Így még nem láttad: rossz kislány lett Emma Watsonból

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Számos színészt és szín

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Számos színészt és színésznőt ismerünk, akik pályájuk során nem tudják levetkőzniük a gyereksztár-titulust. Ám úgy tűnik, Emma Watsonnak ez sikerül, méghozzá szó szerint, ugyanis a Harry Potter mozik sztárja legújabb filmjében igazi rossz kislánnyá változik, és a ruhái egy részétől is megszabadul.

A szuperintelligens Hermionét megformáló színésznő most a The Bling Ring című produkcióban teljesen átváltozik: egy olyan, fiatalokból álló banda vezetőjét alakítja, akik hollywoodi hírességek otthonait törik fel, és nagy értékű lopásokért felelősek.

A filmből az internetre felkerült első képkockák tanúsága szerint Emma olykor hiányos öltözékben állt a kamerák előtt, igaz, semmi olyat nem fog mutatni, ami már 18-as karikát követelne meg – a legszexibb jelenetekben is csupán melltartóig megy el a vetkőzésben.

De nem ez lesz a film egyetlen szexi momentuma: a 22 éves világsztár provokatív táncot is lejt majd a vásznon, illetve csábos nyelvöltésekkel jelzi majd a fiúknak, hogy milyen vagány, és egy kis rosszaságért sem megy a szomszédba… 

taylor2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az eddig látott felvételeken Emma tökéletes alakja mellett sem mehetünk el szó nélkül. Jól látszik ugyanis, hogy valószínűleg sok időt szentel vonalai és fittségére megőrzésének: karjai és lábai nőiesen izmosak és vékonyak, hasa lapos, és az egész teste összességében véve irigylésre méltó.

A színésznő rendszeres edzésekkel, és persze átgondolt étrenddel őrzi alakját. Nem helyesli a koplalást és a szigorú diétákat, ő inkább arra törekszik, hogy rendszeresen, kis adagokban, lehetőleg egészséges ételeket fogyasszon.

Ha bármit választhat ebédre vagy vacsorára, Emma szívesen rendel a spanyol- vagy a francia konyha remekei közül, desszertként pedig szívesen majszol amerikai aprósüteményeket, de ezekkel kapcsolatban a mértéktartásról sem feledkezhet meg.

A színésznő életében a rendszeres mozgásnak is fontos szerep jut. Azt nem is érti, a lányok miért nem szeretnek megizzadni – szerinte nincs annál bájosabb, mint amikor valaki egy kiadós gyephoki meccs után kipirulva, csillogó szemmel jön le a pályáról.

Emellett a futás, a golf és a netball nagy rajongója. Utóbbi leginkább a kosárlabdára hasonlít, és legalább olyan szenvedélyesen űzi, mint másik nagy kedvencét, a gyephokit. A sztár elképesztően bele tudja élni magát a küzdelembe: „Óriási bennem a versenyszellem. Ha a csapatunk veszít, én forró fürdőt veszek, és közben ezen búslakodom” – árulta el.

Emma és A szürke 50 árnyalata

Úgy tűnik, a 22 éves színésznőnek bejön a szexi lány imidzs: nemrég olyan híresztelések is szárnyra kaptak vele kapcsolatban, hogy övé lesz Anastasia Steele szerepe A szürke 50 árnyalata című filmben. „Ki gondolta, hogy ezt elvállalnám? Úgy értem tényleg. Komolyan” – írta tiltakozva a Twitteren, lehűtve ezzel a rajongói kedélyeket.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X