Főoldal > AKTUÁLIS > Újra nőként tündököl Emma Watson

Újra nőként tündököl Emma Watson

diétafutásszínésznő
0

Írta: and

A Harry Potter filmek eminens diáklánya úgy tűnik, hogy végre ki tud törni az eddigi életét meghatározó karakterből. Bár az utóbbi időben több filmet is forgatott – Egy hét Marilynnel, The Perks of Being a Wallflower, hamarosan pedig a Your Voice in My Head munkálatai is kezdődnek -, most olyan lehetőséget kapott, amelynek köszönhetően nem […]

A Harry Potter filmek eminens diáklánya úgy tűnik, hogy végre ki tud törni az eddigi életét meghatározó karakterből. Bár az utóbbi időben több filmet is forgatott – Egy hét Marilynnel, The Perks of Being a Wallflower, hamarosan pedig a Your Voice in My Head munkálatai is kezdődnek -, most olyan lehetőséget kapott, amelynek köszönhetően nem csak a varázslótalártól szabadulhat meg, hanem a jókislány imidzstől is.

Sofia Coppola következő filmje, a The Bling Ring megtörtént eseten alapul. 2008-ban és 2009-ben néhány gazdag, unatkozó tinédzser különös hobbit választott: hírességek otthonába törtek be, akiktől több mint hárommillió dollár értékben loptak el tárgyakat, amelyeket korábban kinéztek maguknak.

A lányok áldozata volt többek között Paris Hilton, Lindsay Lohan, Megan Fox és Orlando Bloom is. A híres rendező, színésznő ezt a történetet szeretné feldolgozni a vásznon. Emma Watsont választotta ki a tolvaj csajbanda vezérévé, aki nagyon örült, hogy betörős drámában vállalhat munkát, és negatív hősként végre kiszabadulhat az ártatlan lány szerep skatulyából.

emma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ebben a filmben végre újra nőként tündököl Watson kisasszony. A Harry Potter filmek forgatása után gyorsan meg akart szabadulni Hermione-karakterétől, talán ezért is vágatta újra és újra rövidebbre a haját. Többen is azt gondolták, hogy az oldalra fésült frufru felér egy coming outtal, hiszen hiába a rengeteg kampány a jobbnál jobb kozmetikai cégekkel, valljuk be, Emma megjelenése a való életben elég fiús volt.

A 22 éves színésznő korábban egy interjúban elmondta, hogy saját maga is unalmasnak találja a stílusát, de ez nem véletlen. A mindennapokban nagyon óvatos, kerüli a feltűnést, ami valahol érthető is, hiszen nincs kedve egész nap a híres Emma Watsont játszani.

„9 éves voltam, amikor kiválasztottak a Harry Potter és a Bölcsek köve című filmben Hermione Granger szerepére. Évekig burokban éltem, a forgatások miatt szinte elzárva a világtól. Számomra az is sikerélmény volt, amikor 21 évesen megtanultam használni a mosógépet” – árulta el Emma. És bár a színésznő már több meglepő átváltozáson esett át egy-egy filmszerep kedvéért, megfogadta, hogy nem hajlandó beállni a hollywoodi színésznők sorába. „Nem szeretnék úgy kinézni, mint bárki más. Nem vagyok hajlandó betegesen lefogyni, mert egy rendező ezt kívánja tőlem. Szerintem azok a színésznők a legsikeresebbek, akik tisztában vannak önmagukkal, az adottságaikkal és jól érzik magukat a bőrükben. Embernek maradni, ez a legfontosabb” – mondta a filmsztár. A The Bling Ring forgatásán azonban újra hosszú hajjal kapták lencsevégre, sőt hosszú vékony lábait és lapos hasát is megvillantotta.

Emma edzéstippje:

A csinos színésznő kerüli a feltűnést, ezért nem szívesen jár edzőterembe, a sportok közül legszívesebben a futásnak hódol a természetben.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X