Főoldal > AKTUÁLIS > Rachel McAdams babát vár

Rachel McAdams babát vár

anyaságbabaRachel McAdamsszínésznősztárterhesvárandósvilágsztár
0

Írta:

Külföldi oldalak arról írnak, hogy a Szerelmünk lapjai színésznője anya lesz. 

Több külföldi honlapon is olvastuk, hogy Rachel McAdams gyermeket vár – a színésznő bennfentes barátok szerint héthónapos terhes. És bár ő maga még nem erősítette meg az örömhírt, az E! News-nak több ismerőse is fecsegett: elmondásuk szerint a sztár nagyon boldog, és alig várja a pici érkezését.

A 39 éves kismama egyébként eddig sem verte nagydobra, hogy mi van vele a magánéletben. Az E! felidézte, hogy anno 2016-ban látták őt Jamie Linden forgatókönyvíróval kézenfogva sétálni, de ez minden, amit a szerelmi életéről így hirtelen fel tudunk idézni. Ha voltak is megdöbbentő kalandjai, furcsa pasiügyei, vad hollywoodi éjszakái (nem hinnénk ezt róla, de ha mégis), akkor azokat elképesztően jól titokban tudta tartani.

Annyit viszont évekkel ezelőtt elárult a sajtónak, hogy nagyon szeretne anyuka lenni – valószínűleg úgy értette, hogy egyszer majd, ha eljön az ideje. „Ha születne majd néhány gyerkőcöm, az tényleg remek lenne. Anyukám ebben is fantasztikus példakép számomra: nővér a hivatása, és mindig nagyon kedves, gondoskodó. Hagyja, hogy az legyek, aki valójában vagyok. Remélhetőleg tovább viszem majd ezeket a jó tulajdonságait, és olyan lehetek, mint ő” – nyilatkozta még 2009-ben.

Rachel egyesek szerint nagyon maximalista – valószínűleg anyukaként is a legjobb szeretne majd lenni, és sokat vár majd el saját magától. Mások szerint viszont az is nehéz lesz számára, hogy a várva várt pici érkezésével felborul eddigi, megszokott életvitele. Sokat változik például az étrendje, amivel kapcsolatban eddig elég szigorú volt magával.

A gyönyörű színésznő saját bevallása szerint annak köszönheti az alakját, hogy mindig rendesen eszik, de egészséges, kalóriaszegény falatokkal pakolja meg a tányérját. Na, nem túlságosan, mert inkább a „többször keveset” elv híve. A finomságoknak viszont általában ellenáll – azért most, várandósan talán lazít ezen a szigorúságon egy picit.

A Szerelmünk lapjai, Az időutazó felesége és a Sherlock Holmes című filmek sztárja korábban Jerry Owen személyi edző irányításával rendszeresen izzadt az edzőteremben, szabadidejében pedig jógázni szeret leginkább vagy biciklire pattan.

Rachel és a juharszirup diéta

Ha mégis felszaladt rá pár kiló, régebben állítólag a kíméletlen diétázástól sem riadt vissza: akár 14 napig is képes volt a juharszirup diétát követni. Ennek értelmében csak juharszirup, víz, cayenne-i bors és citromlé elegyét fogyasztotta.

A diéta pártolói szerint ez a módszer rendkívül hatékony, mert nemcsak gyors és látványos fogyást biztosít, de hatékonyan méregteleníti is a szervezetet. Hátránya viszont, hogy a diétázó naponta csak 600 kalóriát vihet be a szervezetébe, ami kevesebb, mint egy egészséges nő számára ajánlott mennyiség harmada! Arról nem is beszélve, hogy a tápanyagok bevitele, illetve az étkezés öröme és változatossága is eltűnik.

Így Rachel talán hamar leadta azt a néhány pluszkilót, ami zavarta, de a „kockázatok és mellékhatások” sem hagyhatók figyelmen kívül. Aki ugyanis túl szigorú diétát követ, elájulhat, de akár meg is betegedhet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X