Főoldal > MOZGÁS > Rachel McAdams nem bírta a vega életmódot

Rachel McAdams nem bírta a vega életmódot

diétaedzésjógakúrapilates
0

Írta: and

A szép színésznő irigylésre méltó helyzetbe került: Channing Tatum-mal, a Step Up című film sztárjával alkot egy párt. No, nem az életben, csupán a filmvásznon. Legújabb mozijuk február 9-től látható itthon. Ám azon felül, hogy a gyönyörű testű főszereplő pasit megcsodálhatjuk anyaszült meztelenül, az is szemet szúrt az előzetesben, hogy a 33 éves Rachel is […]

A szép színésznő irigylésre méltó helyzetbe került: Channing Tatum-mal, a Step Up című film sztárjával alkot egy párt. No, nem az életben, csupán a filmvásznon. Legújabb mozijuk február 9-től látható itthon. Ám azon felül, hogy a gyönyörű testű főszereplő pasit megcsodálhatjuk anyaszült meztelenül, az is szemet szúrt az előzetesben, hogy a 33 éves Rachel is nekivetkőzik egy jelenet kedvéért.
 
De vajon mitől ilyen csinos a színésznő? Egy külföldi lapnak elárulta, hogy minden reggelét Kundalini jógával kezdi. A jóga ezen típusa a légzésre, a meditációra, és a pózok intenzív kitartására helyezi a hangsúlyt. Ha Rachel éppen forgat, akkor akár már 4.30-kor képes nekiállni a gyakorlatoknak. A mindennapokban odafigyel arra, hogy ha nem is feltétlenül edz a szó szoros értelmében, akkor is beiktasson némi testmozgást.

Szeret olyan sportokat űzni, amelyek nem szorítják a négy fal közé, ezért rendszeresen jár úszni, görkorcsolyázni, de adott esetben a sziklamászás sem áll távol tőle. Olyan „apróságokra” is odafigyel, hogy a lift helyett inkább a lépcsőt használja, és bár nem súlyokat emel, de azért egy kis Pilates is belefér a heti ütemtervbe. A futást sem veti meg, hiszen azzal a combját és a fenekét tudja formálni, ráadásul, teljesen kikapcsolódhat a zenére, amit aznapra bekészít az mp3 lejátszójába.

rachel2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Szerencsés alkatnak tartja magát, mivel az anyagcseréje nagyon gyors, így nehezen hízik. Arra azért mindig odafigyel, hogy minél kiegyensúlyozottabb legyen az étkezése: mindenből vesz magához, legyen az zöldség, gyümölcs, vagy éppen fehérje, hús formájában. Ám volt olyan időszak is az életében, amikor kipróbálta a vegetáriánus étrendet.

„Rettenetesen fáradt voltam tőle, valószínűleg azért, mert zöldség helyett inkább folyton tésztát ettem. Emiatt szerintem én voltam a valaha élt legegészségtelenebb vegetáriánus. De nem adom fel: szeretném újra kipróbálni, csak akkor majd jobban utána nézek, hogy a húsokat mivel lehet helyettesíteni” – nyilatkozta egy amerikai magazin februári számában, ahol rendkívül szexi képek készültek róla.

Rachel korábban beismerte, hogy ha nagyon gyorsan szeretne megszabadulni néhány kilótól, akkor beveti a juharszirup diétát, amely nem mást takar, mint hogy kizárólag egy citromléből, juharszirupból, cayenne borsból, és vízből készült mixet fogyaszt. Ám ez a fogyókúra nem túl egészséges, ezért maximum egy rövid (1-2 napos) méregtelenítésre ajánlott.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X