Főoldal > AKTUÁLIS > Candice Swanepoel meztelen terhesfotót posztolt

Candice Swanepoel meztelen terhesfotót posztolt

Candice Swanepoelinstagramkismamameztelen fotómodellszexiszexi modellsztárterhesvárandósvilágsztár
0

Írta:

A Victoria’s Secret angyalának pucér pocakfotója egymillió szivecskénél tart az Instagramon. 

Candice Swanepoel igencsak különleges képpel örvendeztette meg 12 milliós Intagram-követőtáborát: a Victoria’s Secret 29 éves modellje egy tök pucér terhesfotót posztolt a közösségi oldalon. A felvétellel azt szerette volna hangsúlyozni, mennyire gyönyörűek a nők, de persze lájkmágnesnek sem lett utolsó a felvétel – eddig valamivel több mint egymillió szivecskénél tart.

Body blossoming ??the path between spiritual and the physical …aren’t women amazing?! #6months

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés, Ápr 10., 2018, időpont: 6:11 (PDT időzóna szerint)

Candice a hatodik hónapban van, így hát nyáron hozza majd világra a kisbabáját – ő lesz a szépség és szintén modellként dolgozó kedvese, Hermann Nicoli második közös gyermeke. A pár 2005 óta van együtt, első csemetéjük 2016 októberében jött létre és az Anacã nevet kapta – úgy tudjuk, egy madárfaj után.

A Victoria’s Secret dél-afrikai modelljét megváltoztatta az anyaság – korábban érték őt olyan vádak, hogy túl komolyan veszi a divatbemutatók előtti szigorú étrend és edzések betartását, és túl sovány. 2011 márciusában például szinte kórosan soványra fogyott egy fehérnemű-bemutató kedvéért: karjai és lábai nádszálvékonyak lettek, derékbősége pedig pubertás előtt álló kislányéhoz volt hasonló.

A Candice-ről készült fotók az internetre kerülve bejárták a világot, és megosztották a közvéleményt. Egyesek szerint egyszerűen csak vékony alkat, míg mások biztosak voltak abban, hogy anorexiával küzd. A modell ezeket a vádakat úgy próbálta elhárítani, hogy azt bizonygatta, fogyókúra helyett lelkesen edz: a divatbemutatók előtt naponta két alkalommal.

Azt mondja, az ő esetében már csak azért sem kell soha ettől az étkezési zavartól tartani, mert még csak nem is diétázik: étrendjében kiegyensúlyozottságra törekszik, így szerinte soványságának felelősei a sok stressz és a rengeteg utazás lehettek.

The newest style from @tropicofC The CoCo ??? #tropicofC #swimwear

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2018, időpont: 1:29 (PDT időzóna szerint)

„Szeretek bőségesen megreggelizni. Kedvenceim a croissant, a tojás és a szalonna. Szeretem az omlettet és a mazsolát is” – árulta el Candice. Illetve korábban arról is beszélt, hogy amikor egy kis kényeztetésre vágyik, szívesen majszol édes brazil kenyeret.

„Emellett ha nem készülök épp divatshow-ra, hetente legalább három alkalommal sportolok a személyi edzőmmel, olykor pedig balettra is járok” – mondta. A szép modellről sokan tudják, hogy kedvenc sportja a boksz. „Valósággal a megszállottja vagyok ennek a mozgásformának, mert nemcsak remek alakot formál, hanem testileg és lelkileg is megerősít” – árulta el egy régebbi interjúban a fiatal sztár.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X