Főoldal > AKTUÁLIS > Christina Aguilera felismerhetetlen!

Christina Aguilera felismerhetetlen!

Christina Aguileraénekesnősmink nélkülszexisztártermészetesvilágsztár
0

Írta:

Az énekesnőt így eddig legfeljebb a családja láthatta.

Ha azt kérjük tőled, hogy egy pillanatra gondolj Christina Aguilerára, szerintünk egy biztos: színes sminkben, kihívó ruhákban képzeled őt el. Eltaláltuk? Nos, akkor hadd mutassunk valami igazán meglepőt: az énekesnő nemrég ugyanis így pózolt a Paper magazin májusi számának készült fotókon.

A 37 éves sztár az egész világot ledöbbentette azzal, hogy ilyen természetesen mutatta meg magát (ahogy eddig szerintünk legfeljebb csak a családja láthatta őt). Ha a címlapfotón és a többi képen visel is sminket, az tényleg csak leheletnyi – így láthatóvá válnak mitesszerei és szeplői is, de rajongói szerint ez nagyon vonzó, és ő így is gyönyörű.

Christina azt is elmondta, hogy szeret szerepeket játszani és kísérletezni. Na és persze – amit mondania sem kell – nagyon fontos számára az egészséges életmód: hogy finom, de nem túl kalóriadús ételeket egyen és rendszeresen sportolhasson. Ennek köszönheti, hogy két gyerkőc után is szupercsinos.

Második gyermeke, Summer születése után villámgyorsan adta le a pluszkilókat – ezt egyesek ijedten szemlélték, mások a fejüket csóválták, megint mások elámultak és bólogattak az eredmény láttán. A híresség szerint viszont nincs itt semmi trükk: fogyását egyszerűen csak átgondolt étrendjének és rendszeres mozgásnak köszönhette – amellett, hogy sokakhoz hasonlóan ő is úgy véli, elfoglalt nőként és dolgozó anyukaként két kisgyerekkel amúgy sem nehéz folyton mozgásban lenni…

Egyik barátja elmondása szerint Christina a terhessége idején sem lustálkodott, így nem halmozott fel túl nagy súlyfelesleget. Nagy pocakkal is jógázott, amit a szülés után is folytatott, amint lehetett. „Imád jógázni, nem túlzás, hogy ez a kedvenc mozgásformája. Szereti, hogy nemcsak az alakjának tesz jót, hanem remekül is érzi magát a gyakorlatoknak köszönhetően” – mondta a névtelenül nyilatkozó barát.

Majd hozzátette: Christina arra is odafigyelt várandóssága idején, majd a szülés után is, hogy egészségesen étkezzen, és az ételeket mindig kis adagokban fogyassza. „A mértékletesség nagyon fontos számára. Mindenből evett és eszik is, amit csak megkíván, amibe a picit egészségtelenebb finomságok is beletartoznak, például a gyorséttermi koszt, de mindenből csak mértékkel fogyaszt” – mondta.

A névtelenséget kérő bennfentes szerint az énekesnőt a jóga mellett az is fitten tartja, hogy nagyfia, Max elég aktív gyerkőc. „Ha a kislánya elaludt, Christina Max után rohangál. Nincs egy nyugodt perce sem” – árulta el a barát, és gyanítjuk, hogy ez úgy nagyjából még mindig aktuális lehet az énekesnő háza táján.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X