Főoldal > AKTUÁLIS > Christina Aguilera fürdőruhában mutatta meg magát

Christina Aguilera fürdőruhában mutatta meg magát

alakChristina Aguileradiétaénekesnőfogyásfürdőruhahízássztártest
0

Írta:

Mindenki másképp ünnepel – a 36 éves énekesnő kihívó képekkel tette.

Christina Aguilerát soha nem a visszafogottság mintapéldányaként ismertük, és akkor még finoman fogalmazunk. Nos, a 36 éves világsztár most sem hazudtolta meg magát: a Függetlenség napja alkalmából szexi fürdőruhás képeket osztott meg magáról.

A medencében pózolós, úszkálós fotókon a híres énekesnő piros-fehér fürdőruhában, fehér napszemüvegben és tökéletesen vörösre rúzsozott ajkakkal látható – nem tudjuk, mennyit gondolkodott ezen az összeállításon, de a végeredmény elég figyelemfelkeltő lett.

Ahogy azt sem tudjuk figyelmen kívül hagyni, hogy a sztár két gyerkőc után is nagyon csinos. Második gyermeke, a már majdnem hároméves Summer születése után villámgyorsan adta le a pluszkilókat – ezt egyesek ijedten szemlélték, mások a fejüket csóválták, megint mások elámultak és bólogattak az eredmény láttán.

Christina szerint viszont sem aggódni, sem túlságosan ámulni nem kell a teljesítményén, hiszen azóta még látványosabbá vált fogyását átgondolt étrendnek és rendszeres mozgásnak köszönhette elsősorban – amellett, hogy sokakhoz hasonlóan ő is úgy véli, elfoglalt nőként és dolgozó anyukaként két kisgyerekkel amúgy sem nehéz folyton mozgásban lenni…

Egyik barátja elmondása szerint Christina a terhessége idején sem lustálkodott, így nem halmozott fel túl nagy súlyfelesleget. Nagy pocakkal is jógázott, amit a szülés után is folytatott, amint lehetett. „Imád jógázni, nem túlzás, hogy ez a kedvenc mozgásformája. Szereti, hogy nemcsak az alakjának tesz jót, hanem remekül is érzi magát a gyakorlatoknak köszönhetően” – mondta a névtelenül nyilatkozó barát.

Majd hozzátette: Christina arra is odafigyelt várandóssága idején, majd a szülés után is, hogy egészségesen étkezzen, és az ételeket mindig kis adagokban fogyassza. „A mértékletesség nagyon fontos számára. Mindenből evett és eszik is, amit csak megkíván, amibe a picit egészségtelenebb finomságok is beletartoznak, például a gyorséttermi koszt, de mindenből csak mértékkel fogyaszt” – mondta.

A névtelenséget kérő bennfentes szerint az énekesnőt a jóga mellett az is fitten tartja, hogy nagyfia, Max elég aktív gyerkőc. „Ha a kislánya elaludt, Christina Max után rohangál. Nincs egy nyugodt perce sem” – árulta el a barát, és gyanítjuk, hogy ez úgy nagyjából még mindig aktuális lehet az énekesnő háza táján.

Fotó: Daily Mail

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X