Főoldal > AKTUÁLIS > Christina Aguilera nem szégyenlősködött

Christina Aguilera nem szégyenlősködött

Christina Aguileradiétaéletmódfogyókúragasztro
0

Írta: and

2014 első napjaiban sokan visszagondoltunk arra, mi volt a legnagyobb, legfigyelemreméltóbb eredményünk 2013-ból.

2014 első napjaiban sokan visszagondoltunk arra, mi volt a legnagyobb, legfigyelemreméltóbb eredményünk 2013-ból. Ezen a kérdésen Christina Aguilerának valószínűleg nem is kellett sokat gondolkodnia, hiszen a szexi énekesnő több mint 20 kilót fogyott tavaly, amire nagyon büszke.

Vékony alakját pedig nem is fél megmutatni – nemrég, a People’s Choice Awards-ra készült kabaréjelenetben például egy vörös és arany színekben pompázó, csillámos, szűk miniruhát viselt.

A látványosan dekoltált darab kihangsúlyozta az énekesnő vékony derekát, kebleit, illetve részben ennek a ruhának, részben pedig vörös magassarkújának köszönhetően lábai hosszabbaknak és vékonyabbaknak tűntek, mint valaha.

A rajongók egy részének nagyon bejön a dögös Christina, de persze most is vannak, akik szerint túlzásba vitte a fogyást, vagy épp a sminkelést. A 33 éves világsztár viszont szinte biztos, hogy nem foglalkozik ezekkel a hozzászólásokkal, hiszen nem akar mindenkinek megfelelni – mert biztosan nem is tudna. Inkább arra összpontosít, hogy megőrizze alakját, amit az elmúlt évben átgondolt étrenddel, sok odafigyeléssel és kitartó edzésmunkával ért el.

A felszedett kilók leadása felé az első lépést az jelentette számára, hogy egészségesebb étrendre váltott: egy ételszállító cégtől rendelte a menüjét, minden napra egészséges, vitamindús fogásokat kérve. Másrészt pedig csökkentette a kalóriabevitelt, csak 1600 kalóriát engedélyezett magának a korábbi „kilengései” után.

Nem lehetett könnyű számára, hogy ne kényeztesse magát olyan gyakran kedvenc pizzájával és egészségtelen nasikkal. De mivel fejben eldöntötte, hogy le akar fogyni, valószínűleg nem okozott számára olyan hatalmas nehézséget a zsíros és cukros falatkák egészségesebb alternatívákra cserélése.

christina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Emellett a testmozgást is rendszeresítette: jógázott, és személyi trénerével, Tee Sorge-al is újra heti több alkalommal találkozott. A kardió és súlyzós gyakorlatok pedig megtették hatásukat, az énekesnő ugyanis néhány hónap alatt 10 kilótól szabadult meg, majd folyamatosan tovább csökkent a súlya, havi néhány kilóval.

Mostanság pedig már nem is annyira fogyás, mint alakja megtartása, illetve erősítés, feszesítés lehet a célja, ami átgondolt étrendjét és edzésprogramját megtartva nem lehetetlen küldetés számára.

Christina kedvenc gyakorlatai

A 33 éves énekesnő szeret karidózni, súlyzózni és bokszolni, egyik legnagyobb kedvence pedig a tánc. „Imádom, mert nemcsak fogyaszt, hanem jobb kedvre is derít, és mindig felpörget” – nyilatkozta korábban a világsztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X