Főoldal > MOZGÁS > Christina Aguilera szexi alakjának titka

Christina Aguilera szexi alakjának titka

Christina Aguilera
0

Írta:

A vad partykirálynőként ismert Christina Aguilera családanya lett – az énekesnőnek januárban született meg kisfia, Max Liron. Bár Christina még most is nagyon szeret bulizni, idejének nagy részét a gyermekével, vagy az edzőteremben tölti. Christina a terhessége nyolcadik hónapjáig sportolt, a szülés után pedig hamar újrakezdte az edzést – így már a kicsi érkezése után […]

A vad partykirálynőként ismert Christina Aguilera családanya lett – az énekesnőnek januárban született meg kisfia, Max Liron. Bár Christina még most is nagyon szeret bulizni, idejének nagy részét a gyermekével, vagy az edzőteremben tölti. Christina a terhessége nyolcadik hónapjáig sportolt, a szülés után pedig hamar újrakezdte az edzést – így már a kicsi érkezése után négy hónappal sikerült visszanyernie a várandóssága előtti súlyát. Lássuk, melyek Christina edzésprogramjának legfontosabb elemei!

Christina karcsúságának titka

0012889_1.jpg ()

Az edzésprogramnak persze igazodnia kell a kismamák igényeihez, és a szülés után is csak fokozatosan lehet növelni a terhelést! Christina egyáltalán nem ódzkodik a keményebb edzésformáktól: a színpadi tánc mellett boksszal, kardióval és súlyemeléssel erősít. Christina trénere, Tee Sorge szerint fontos a különböző típusú mozgásformák megfelelő arányú váltogatása.

  • Az énekesnő öt perces kocogással melegít be, ezt néhány perces sprintelés, majd lassú hegymászás követi. 
  • Az énekesnő edzésein a súlyzós gyakorlatokat mindig kardió-mozgások követik (pl. futás vagy ugrókötelezés), így fokozódik a kalóriák égetése, és javul a vérkeringés is.
  • Christina állítása szerint a terhesség leginkább a csípőjén és a hasán hagyott nyomot – így a kis párnácskák eltüntetése érdekében egy edzésen 300-400 felülést is megcsinál!

A sok kemény edzés ellenére Christina azt vallja, hogy a karcsúsága visszanyerésében a szoptatás volt leginkább segítségére: a baba táplálása ugyanis annyi energiát vett ki belőle, mintha egy alaposan átmozgató edzésen venne részt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X