Főoldal > AKTUÁLIS > Bella Hadid újra összejött az exével?

Bella Hadid újra összejött az exével?

Bella Hadidkülföldi sztármodellsztársztárpárThe Weeknd
0

Írta:

Félreérthetetlen helyzetben látták őket, és naná, hogy lesifotó is készült róluk!

Bella Hadid és a rapper The Weeknd 2015 tavaszán jöttek össze, és 2016 őszén szakítottak – a zenész dobta Bellát, aztán összejött Selena Gomezzel, és persze a modell is randizgatott másokkal. Sokan úgy gondolták, hogy ők ketten már rég túl vannak egymáson, de úgy látszik, mégsem ez a helyzet – olyannyira nem, hogy a Cannes-i Filmfesztiválon pár napja csókolózni is látták őket.

Bella a Magnum x Alexander Wang bulijára érkezett a francia Riviérára, a híres La Croissette tengerparti sétány egyik klubjába. Nem sokkal később The Weeknd is feltűnt a társaságban. Mindketten a VIP-ben töltötték az estét, és egy szemtanú elmondása szerint elég forró volt a hangulat – olyannyira, hogy bármikor benne volt a pakliban egy csók. Ami végül el is csattant – erről mindjárt mutatunk is egy nem túl jó minőségű lesifotót. A két híresség együtt távozott a buliról nem sokkal éjfél után, és mi nem lennénk meglepve, ha reggel együtt is ébredtek volna.

Az ismert modellen egyébként nemcsak exének akad meg a szeme, hanem mindenki másnak is, hisz remek formában van. Ezt egészségtudatos életmódjának és a rengeteg sportnak köszönheti: próbál minden nap mozogni, és még akkor is kardiózik 15 percet, ha alig van ideje. Leginkább a futás jön be neki, de a jóga és a Pilates is nagy kedvence.

Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania. Mert hogy 2012 óta Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre és avokádós pirítósra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X