Főoldal > kihívás > Bella Hadid lapos hasat villantott

Bella Hadid lapos hasat villantott

Bella Hadidhasizomlapos hasmodellszépségsztár
0

Írta:

Elég érdekes szerkó alól villant ki a modell lapos hasa.

Télen a legtöbben szeretünk jól felöltözni. Ezalól Bella Hadid sem kivétel, akit a Budapestnél azért jóval melegebb Los Angelesben kaptak lencsevégre nemrég, méghozzá egy (reményeink szerint mű)szőrme bundában. Alatta egy apró, sportmelltartót idéző topot viselt, ami elég szokatlan párosítás, de arra jó volt, hogy Bella lapos hasát lencsevégre kaphassák a közelben lévő lesifotósok.

A 21 éves modell büszke arra, hogy hasa ennyire szép lapos – ezt rengeteg sporttal éri el. Naponta legalább 15 percet kardiózik, emellett jógázik és pilatesezik is. Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania.

A híres modell ugyanis 2012 óta Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre és avokádós pirítósra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X