Főoldal > AKTUÁLIS > Bella Hadid ruhái semmit sem bíznak a képzeletre

Bella Hadid ruhái semmit sem bíznak a képzeletre

Bella Hadiddekoltázsdivatbemutatómodellruhaszépségtest
0

Írta:

A modell ilyen kihívó szerelésekben mutatta meg magát.

A modelleknek olykor egy-egy munka kedvéért be kell vállalniuk a merészebb szereléseket is, sőt, többségük akkor sem mondhat nemet, ha konkrétan átlátszó ruhában küldi őket a kifutóra egy-egy divattervező.

Ez történt legutóbb Bella Hadiddal is, aki a párizsi Haute Couture Fashion Weeken Alexandre Vauthier divatbemutatón egy köldökig kivágott, ezüstösen csillogó ruhát, valamint egy fekete, felül teljesen átlátszó összeállítást viselt. A 20 éves szépség a modellekre jellemző kifejezéstelen arccal vonult végig a kifutón, így nem tudjuk, neki mi volt a véleménye ezekről a szettekről, de mivel civilben ő is szeret szexisen és kihívóan öltözködni, talán nem is volt ellenére a dolog.

Ami azt illeti, Bella nemcsak kihívó, hanem kitartó is. Ez az edzésekre is igaz: próbál minden nap időt találni a sportolásra, legalább 15 percet kardiózik – erre általában tud szakítani negyed órácskát. Leginkább a futás jön be neki, de a jóga és a Pilates is nagy kedvence. Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania.

A híres modell ugyanis 2012 óta Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bella Hadid

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre és avokádós pirítósra.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X