Főoldal > AKTUÁLIS > Bella Hadid igazi sportos bombázó

Bella Hadid igazi sportos bombázó

alakformálásBella Hadidedzésfutásmodellmozgásszupermodelltest
0

Írta:

A 20 éves modell egyik kedvenc mozgásformája a futás.

Bella Hadid százezrek kedvenc modellje, és nem mellesleg a nagy márkák is sorban állnak érte – dolgozott már többek közt a Nike-nak, a Diornak, de a Moschino vagy a Tag Heuer reklámarcaként is láthattad. Ez utóbbi azért is érdekes, mert – ahogy arról anno mi is írtunk – Bella edzőcuccban érkezett a márka új órájának bemutatójára.

Ezzel azt is üzente, hogy nemcsak ez az általa reklámozott óra bír ki nagyon sokat, hanem ő is kemény csaj, és nagyon kitartó. Ez az edzésekre is igaz, de persze, mivel nagyon elfoglalt, ezt is okosan kell csinálnia, mindent jól meg kell szerveznie.

A futás ezért is lehet telitalálat Bellának: ezt a mozgásformát kis túlzással bármikor tudja űzni, felszerelés sem különösebben kell hozzá, és akár az edzőtermi futópadon, akár egy közeli parkban is futhat (szóval a helyszín sem különösebben számít). És mivel nem igazán szereti, ha személyi edző szabja meg a teendőit, a futás ezért is teli találat számára – itt egyedül, a saját tempójában teljesítheti a kilométereket, és egyedül önmagát irányítja közben.

Bella próbál minden nap időt találni a sportolásra, legalább 15 percet kardiózik – erre általában tud szakítani negyed órácskát. A futás mellett a jóga és a Pilates is nagy kedvence. Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania.

2012 óta ugyanis Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre és avokádós pirítósra.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X