Főoldal > AKTUÁLIS > Bella Hadid majdnem pucéron ment a bálba

Bella Hadid majdnem pucéron ment a bálba

Bella Hadidmeztelenmodellruhatest
0

Írta:

A modell akkor sem keltett volna nagyobb feltűnést, ha teljesen meztelenül érkezik.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy néz ki Bella Hadid ruha nélkül, akkor csak tekerj lejjebb – na jó, fogalmazzunk inkább úgy, a népmesei fordulattal élve, hogy visel is valamit, meg nem is. A 20 éves modell január végén Párizsban járt, és a Christian Dior egyik rendezvényén mulatott – gyakorlatilag teljesen átlátszó ruhában. A bálban persze mindenki vele akart fényképezkedni, amit nem is csodálunk: ki ne akarna egy szelfit Bella Hadid cicijeivel?!

Nem tudjuk, vajon a stylistja javasolta-e neki ezt a több mint merész ruhát, vagy ő választotta-e, üzenve expasijának, The Weeknd-nek, hogy mit hagy mi, amióta Selena Gomezzel jár. Mindenesetre az tény, hogy rajongói (is) tátott szájjal nézték a képeket, és ők is megállapították, hogy Bella vékony alakján szinte minden jól áll.

Ami vonalainak megőrzését illeti, a modell korábban elárulta, hogy nincs minden nap ideje edzeni, de próbál legalább napi 15 percet kardiózni – erre általában tud szakítani negyed órácskát. Leginkább a futás jön be neki, de a jóga és a Pilates is nagy kedvence. Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania.

A híres modell ugyanis 2012 óta Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre, grillezett sajtra és avokádós pirítósra.

Fotó: Daily Mail

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X