Főoldal > AKTUÁLIS > Bella Hadid egy kalapáccsal szexiskedik

Bella Hadid egy kalapáccsal szexiskedik

alakBella Hadidmodellreklámszépségtest
0

Írta:

A Love magazin adventi kalendáriumában domborít.

Persze nem azt mondjuk, hogy ha most azonnal be szeretnéd bizonyítani a párodnak, milyen szexi vagy, akkor csak fogj egy kalapácsot, pózolj és meg is vagy… de ha Bella Hadidra pillantasz ezen a Love magazin adventi naptárába készült kisfilmen, akkor láthatod, hogy nincs lehetetlen: egy dögös nő kalapáccsal a kezében is lehet irtó szexi. Na, de valljuk be: a 21 éves modellen látható vörös fehérnemű, na meg vékony alakja is sokat dob a helyzeten.

Gigi Hadid kishúga meg is dolgozik ezért az alakért. Próbál minden nap időt találni a sportolásra, legalább 15 percet kardiózik – erre általában tud szakítani negyed órácskát. Leginkább a futás jön be neki, de a jóga és a Pilates is nagy kedvence. Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania.

A híres modell ugyanis 2012 óta Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre és avokádós pirítósra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X