Főoldal > AKTUÁLIS > Bella Hadid lezúgott a lépcsőn

Bella Hadid lezúgott a lépcsőn

balesetBella Hadidmodellsérüléssztár
0

Írta:

Nála sem mindig jön ki a lépés.

Bella Hadid nemrég New York City-ben vett részt egy fotós barátja születésnapi buliján, ám a helyszínről távozóban rosszul léphetett, vagy lecsúszhatott a lépcsőn – a lényeg, hogy Bella a két térdén landolva ért földet. Szerencsétlenségére a kint várakozó lesifotósok is megörökítették az esetet, azonban az nagy szerencse, hogy Bellának semmi baja sem lett. Sőt, még mosolyogni is tudott a dolgon.

A modell tehát bírja a gyűrődést – és ez az edzésekre is igaz. Próbál minden nap időt találni a sportolásra, legalább 15 percet kardiózik – erre általában tud szakítani negyed órácskát. Leginkább a futás jön be neki, de a jóga és a Pilates is nagy kedvence. Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania.

A híres modell ugyanis 2012 óta Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre és avokádós pirítósra.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X