Főoldal > kihívás > Gigi Hadid popsija ettől tökéletes

Gigi Hadid popsija ettől tökéletes

#kerekpopsiedzésfenékformálásGigi Hadidguggolásizommodellpopsi
0

Írta:

A szupermodell nemrég elárulta, mivel formálta hátsó felét még tökéletesebbre.

Ha valaki olyan menő modell, mint Gigi Hadid, akkor arról azt gondolnánk, hogy csakis a legismertebb sztáredzőkkel sportol, majd a legújabb csodakozmetikumokat és fogyasztókrémeket keni a testére, hogy napról napra, óráról órára a legjobb formában lehessen.

A valóság viszont nem mindig olyan, mint amilyennek mi gondoljuk. Gigi nemrég elárulta, hogy neki is inkább a praktikus és egyszerű megoldások jönnek be – mert hát vannak napok, amikor nem találkozik az edzőjével, vagy éppen valamit otthon is szeretne tenni azért, hogy még tovább tökéletesítse amúgy is csodás alakját.

Így volt ez nemrég a Victoria’s Secret egyik divatshow-ja előtt is, amikor Gigi kitalált egy saját módszert arra, hogyan tudna otthon néhány nap alatt egyedül is tenni azért, hogy feneke még formásabb legyen a show-ra.

„Az egész nagyon egyszerű volt: kitettem egy post it-et a konyhámba, és valahányszor elsétáltam előtte, 15 guggolást kellett megcsinálnom. Ez egy jó trükk, mert folyton emlékeztet arra, hogy az embernek egységben kell lennie saját magával. Tudtam, hogy senki sem figyel, és hogy csak magam miatt kell ezt csinálnom” – foglalta össze kissé filozofikus vizekre evezve a szupermodell.

Gigi természetesen nem okozott csalódást a Victoria’s Secret divatshow-ján, ahogy eddigi karrierje során sem. Pedig elmondása szerint az ügynökségek eleinte nem akartak vele dolgozni. „Folyton azt mondogatták, hogy fogyjak le, emiatt éjszakákat sírtam át. A mamám szerencsére mellettem állt, és azt mondta: ne félj, meg fogjuk találni a megfelelő embereket” – mondta.

A 21 éves modellek végül nem kellett drasztikusan megváltoznia a sikerért, sőt, elárulta, hogy kedvenc ételéről, a hamburgerről sem mondott le. Ugyanakkor tisztában van azzal, mennyire fontos dolog a mértéktartás, és bármennyire szeretne is, minden nap azért tényleg nem ehet hamburgert.

„Ehetek egészségesen, edzhetek minden nap, és egy-egy divatbemutató előtt tökéletesíthetem a testem olyanra, amilyennek ilyen alkalmakon lennie kell, de nem vagyok hajlandó egészségtelen szélsőségekre – erősítette meg egy interjúban, hozzátéve, hogy ha két egészségtelenebb megoldás közül kell választania, akkor is a kevésbé egészségtelent választja – ha én döntök, hogy egy tíznapos diétát tartok-e, vagy félévig csak salátán élek, akkor az előbbit fogom választani”. Reméljük, nem kell ilyen és ehhez hasonló lehetőségeket mérlegelnie, inkább továbbra is kiegyensúlyozottan étkezhet.

Fotó: Well and Good

Csatlakoztál már a Kerek fenék kihíváshoz? Keresd az eseményt a Facebookon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X