Főoldal > AKTUÁLIS > Emilia Clarke ilyen szexin ment a premierre

Emilia Clarke ilyen szexin ment a premierre

edzésEmilia Clarkefilmsztársolo: egy star wars-történetsztárTrónok harcavilágsztár
0

Írta:

A Solo: Egy Star Wars-történet New York-i bemutatóján így jelent meg a színésznő.

Han Solo gyerekkori barátját alakítja a Solo: Egy Star Wars-történetben Emilia Clarke, és bár mi még nem láttuk a filmet, biztosak vagyunk abban, hogy ott is olyan elragadó lesz, mint amilyen a valóságban. A produkció New York-i bemutatóján nemcsak bájos mosolyával vette le a lábáról az egybegyűlteket, hanem szexi szettjével is: egy színes, igencsak mélyen dekoltált Alessandra Rich ruhát viselt, amiben még a legkritikusabb szemmel nézve is elég dögös volt.

A Trónok harca Khaleesijének szerepéből is ismert színésznőn ez a ruha is remekül állt, ami nem is lehet kérdés, hiszen Emilia évek óta nagyon odafigyel a helyes étkezésre és a rendszeres mozgásra is.

Mint azt korábban edzője, James Duigan elmondta, a sztárnak is azt tanácsolta, hogy sportoljon rendszeresen, de heti néhány alkalomnál többet ne erőltessen. „A tested olyan, mint egy Ferrari. Néha kihozod a garázsból és megjáratod, de ennyi. Az, hogy megtaláld a határaidat, nem azt jelenti, hogy addig kínzod magad az edzőteremben, míg végül rosszul leszel” – tette hozzá az edző.

Elmondása szerint a színésznőt is arra kérte: arra törekedjen, hogy a beiktatott edzések mellett találja meg az egyensúlyt a pihenés, a gondolkodásmód, a táplálkozás és természetesen a mozgás közt. Egyik tekintetében se menjen el a végletekig, de mindegyiket tartsa fontosnak.

A kiegyensúlyozottság az étkezéseket tekintve is nagyon fontos: edzője javaslatára Emilia is belátta, hogy az sem jó, ha túl sokat eszik, és az sem, ha nagyon keveset. Hiszen a teste csak akkor fogja bírni a gyűrődést, ha megfelelően táplálja, illetve ha megkap minden fontos vitamint és tápanyagot. Duigan azt is ajánlotta a színésznőnek, hogy adjon egy kis kurkumát néha az általa készített ételekhez, mert ennek a fűszernek számos pozitív hatása van a szervezetre (például gyulladáscsökkentőként is elsőrangú).

A „Trónok harca” edzés

Ahogy a sorozat szereplőinek, úgy Emiliának is meg kellett tanulnia a képernyőn látható fegyverekkel, például kardokkal harcolni. A Sárkányok anyja nem bénázhat, ha küzdelemre kerül a sor… ez végül hosszas gyakorlással sikerült neki: elmondása szerint egész napokat töltött edzéssel, miközben semmi olyasmit nem ehetett, aminek finom az íze. De a dolog végül megérte – nemcsak a fegyverek használatát tanulta meg, hanem alakját is tovább tudta formálni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X