Főoldal > MOZGÁS > Eddz Trónok harca módra!

Eddz Trónok harca módra!

egészségfitneszmozgás. edzéssportsztár
0

Írta: and

Most utánajártunk a titoknak! Ugyan a rajongóknak még várniuk kell a következő évadra, a Trónok

Most utánajártunk a titoknak!

Ugyan a rajongóknak még várniuk kell a következő évadra, a Trónok harca sztárjai már júliusban elkezdték a forgatást. A női szereplőkön különösen nagy a nyomás, hiszen sokat szerepelnek lenge ruhában, sőt anélkül is, így muszáj mindig a legjobb formájukat hozniuk. Úgy tűnik, ha edzésről van szó, a Stark családnak és a Lannistereknek is megvan a maguk jól bevált módszere, de a rajongók is előrukkoltak egy különleges edzéstervvel!

Lena Headey, Cersei Lannister

Lady Lannister erős karakter, és az őt alakító színésznő sem kevésbé kemény. Lena kedvenc sportja ugyanis a boksz. A 39 éves sztár megszállottja a küzdősportnak, nem csoda, hogy ilyen tónusos izmai vannak. Ha pedig valami lazításra vágyik, szívesen jógázik, és emellett évek óta vegetáriánus.

emilia2.jpg ()Emilia Clarke, Daenerys Targaryen

A Sárkányok Anyja sokak szerint az egyik legszexibb karakter a sorozatban. Targaryent láthatjuk a legtöbbször ruha nélkül, így Emilia a legnagyobb hangsúlyt arra fekteti, hogy megőrizze bőrre feszességét. Egy klasszikus módszerre, az Epsom-féle sófürdőre esküszik. Ez az Angliából származó sóféle igazi csodaszer: ellazítja az izmokat, gyulladáscsökkentő hatású, és felgyorsítja a méregtelenítési folyamatokat.

Rose Leslie, Ygritte

A fiatal színésznő a harmadik évadban mutatkozott be mint a szabad szellemű Ygritte. Saját bevallása szerint a szerep teljesen átformálta a sporthoz való hozzáállását. Korábban utálta az edzéseket, de Ygritte miatt keményebb lett, így ma már minden sportot szívesen kipróbál– kivéve a futást. Többször nyilatkozta, hogy futás közben teljes idiótának érzi magát, ezért inkább különböző kardiógépek segítségével tartja formában magát.

oona3.jpg ()Oona Chaplin, Talisa Stark

Sajnos, Talisát a negyedik évadban már nem láthatjuk, mivel a terhes királynőt kegyetlenül meggyilkolták. Chaplin unokája nem híve a kemény edzéseknek, szeret sportolás közben is szórakozni, ezért flamenco- és salsa-órákkal tartja formában magát. Úgy tűnik, ez a lazább módszer is tökéletesen működik, hiszen Talisa a férfirajongók nagy kedvence volt. Persze ilyenkor fokozottan figyelni kell az étkezésre, Oona imádja a bioételeket, és rengeteg zöldséget-gyümölcsöt fogyaszt.

Igazi fanatikusoknak

Idén tavasszal kezdte el egy megszállott rajongó a ’Run of Thrones’-projektet, amelyhez azóta világszerte több ezren csatlakoztak. A lényeg: olyan futó útvonalat kitalálni és teljesíteni, amely a sorozat egyik klánjának pecsétjét formázza. Őrülten hangzik, igaz? Pedig Los Angelestől Panamáig most a legmenőbb farkas vagy oroszlán alakú útvonalon teljesíteni a napi kilométeradagot! Az interneten vagy a Nike+ Running alkalmazásban megtalálhatók az eddigi térképek, sőt akár te is rajzolhatsz egyet a saját városodnak. Egy biztos: ezzel a kreatív módszerrel biztos nem fogod félúton feladni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X