Főoldal > AKTUÁLIS > Fekete csipkeruhában a Trónok harca Khaleesije

Fekete csipkeruhában a Trónok harca Khaleesije

edzésEmilia ClarkeszépségszínésznősztárTrónok harca
0

Írta:

Így is királynői jelenség!

Február elején Rómában forgatta a Dolce & Gabbana új reklámfilmjét az olasz divatmárka egyik legújabb arca, Emilia Clarke. Az általad is talán a Trónok harca Khaleesijének szerepéből ismert színésznő egy csodaszép, fekete csipkeruhában és ugyanilyen színű magassarkúban lépdelt a macskaköves utcákon, és mivel Rómában sincs még tavaszias idő, egy méretes kabáttal próbálta magát melegen tartani.

Az ott készült képeket elnézve úgy látjuk, elég jó hangulatban készülődtek a felvételre, hisz Emilia sokat mosolygott, illetve az sem kérdés számunkra, hogy ebben a fekete csipkeruhában is királynői jelenség volt.

A ruha remekül állt rajta, ami nem is lehet kérdés, hiszen a színésznő évek óta nagyon odafigyel a helyes étkezésre és a rendszeres mozgásra is. Mint azt korábban edzője, James Duigan elmondta, Emiliának is azt tanácsolta, hogy sportoljon rendszeresen, de heti néhány alkalomnál többet ne erőltessen. „A tested olyan, mint egy Ferrari. Néha kihozod a garázsból és megjáratod, de ennyi. Az, hogy megtaláld a határaidat, nem azt jelenti, hogy addig kínzod magad az edzőteremben, míg végül rosszul leszel” – tette hozzá az edző.

Elmondása szerint a színésznőt is arra kérte: arra törekedjen, hogy a beiktatott edzések mellett találja meg az egyensúlyt a pihenés, a gondolkodásmód, a táplálkozás és természetesen a mozgás közt. Egyik tekintetében se menjen el a végletekig, de mindegyiket tartsa fontosnak.

A kiegyensúlyozottság az étkezéseket tekintve is nagyon fontos: edzője javaslatára Emilia is belátta, hogy az sem jó, ha túl sokat eszik, és az sem, ha nagyon keveset. Hiszen a teste csak akkor fogja bírni a gyűrődést, ha megfelelően táplálja, illetve ha megkap minden fontos vitamint és tápanyagot. Duigan azt is ajánlotta a színésznőnek, hogy adjon egy kis kurkumát néha az általa készített ételekhez, mert ennek a fűszernek számos pozitív hatása van a szervezetre (például gyulladáscsökkentőként is elsőrangú).

A „Trónok harca” edzés

Ahogy a sorozat szereplőinek, úgy Emiliának is meg kellett tanulnia a képernyőn látható fegyverekkel, például kardokkal harcolni. A Sárkányok anyja nem bénázhat, ha küzdelemre kerül a sor… ez végül hosszas gyakorlással sikerült neki: elmondása szerint egész napokat töltött edzéssel, miközben semmi olyasmit nem ehetett, aminek finom az íze. De a dolog végül megérte – nemcsak a fegyverek használatát tanulta meg, hanem alakját is tovább tudta formálni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X