Főoldal > AKTUÁLIS > Liz Hurley lélegzetelállító képet posztolt

Liz Hurley lélegzetelállító képet posztolt

bikinibikini bodybikinis fotófürdőruhaLiz Hurleymodellstrandszexi
0

Írta:

Most már biztosak vagyunk benne, hogy megtalálta az örök fiatalság forrását.

Liz Hurley-ről eddig is tudtuk, hogy jól tartja magát: 52 évesen úgy néz ki, mintha harmincas éveiben járna. És nemcsak az arca áll ellen az idő múlásának, hanem az alakját is megirigyelhetik akár a nála 20 évvel fiatalabbak is.

Nos, ha eddig nem csodálkoztunk volna eléggé a modell-színésznő képein, jöjjön most a legutóbbi Instagram-fotója: Liz a tengerparton, egy aprócska fekete-arany bikiniben mutatta meg irigylésre méltó vonalait – különösen lapos hasát – a világnak.

Ezt az alakot persze neki sem adják könnyen: nemcsak hogy megdolgozik a vonalaiért, hanem a hírek szerint néha még egy-egy kevésbé egészségbarát gyorsdiétát is bevállal. És akkor még finoman fogalmaztunk. Azt beszélik ugyanis a szexi Lizről, hogy a legbutább fogyókúráknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni, ha azoknak köszönhetően valamivel vékonyabb lehet.

Egyes források szerint gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.

Azt nem tudjuk, ebből mi az igazság, de azt igen, hogy a kalóriákat mindig számolja. Korábban egy külföldi lapnak elmesélte, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el.

Az sem titok, hogy Liz lemondott a kávéról, de állítólag nemcsak erről. Azt pletykálják róla, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel.

Emellett folyton a taposógépen és a futópadon töltötte az idejét, hogy leadja azt a 24 kilót, amit terhessége alatt felszedett. Ezt végül 3 hónapnyi kitartó munkával el is érte, de mi úgy gondoljuk, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kismama lett volna, ha a fogyás hajszolása helyett kisbabájára és saját igényeire figyel.

Az 52 éves híresség azt mondja, manapság aktív életet él, és persze figyel az egészségére, de az édességek tekintetében is engedékenyebb önmagával: ha nassolnivalóra vágyik, egy kanálnyi jégkrémet vagy magas kakaótartalmú, lehetőleg bio étcsokoládét majszol, de csak egy-két kockányit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X