Főoldal > AKTUÁLIS > Szuperszexi fürdőruhában az 51 éves Liz Hurley

Szuperszexi fürdőruhában az 51 éves Liz Hurley

diétafogyásfürdőruhaLiz Hurleymodellszínésznőtest
0

Írta:

A modell-színésznőt dögös szerelésben fotózták le.

Liz Hurley-nek nem kell azon gondolkodnia, ki reklámozhatná a saját nevével fémjelzett fürdőruha-kollekciót – addig legalábbis biztosan nem, amíg ő ilyen remek formában van. Az 51 éves modell-színésznő legutóbb egy egzotikus helyszínen rendezett fotózásról posztolt egy huncut kis videót az Instagramra, a pár másodperces kisfilmen pedig mindössze egy pánt nélküli tengerészkék fürdőruhát visel.

A merész darabban készült videónak hála egyrészt fantasztikus alakját és izmos combjait is szemrevételezhetik a rajongók, másrészt pedig együtt lepődhetünk meg azon, hogy az ötödik iksz felett is úgy néz ki, mintha még a harmincat is alig töltötte volna be.

Bár a sztárvilágban ma már nem túl divatosak a gyorsdiéták – a legtöbb színésznő kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, valamint a rendszeres mozgásra esküszik –, Liz Hurley a pletykák szerint néha mégis beveti ezeket

Azt beszélik róla, hogy bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább fogyókúráknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni. Egyes források szerint gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.

Azt nem tudjuk, ebből mi az igazság, de azt igen, hogy a kalóriákat mindig számolja. Korábban egy külföldi lapnak elmesélte, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el a szép Liz.

Sokan tudják róla, hogy lemondott a kávéról, de állítólag nemcsak erről. Azt pletykálják róla, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel.

Emellett folyton a taposógépen és a futópadon töltötte az idejét, hogy leadja azt a 24 kilót, amit terhessége alatt felszedett. Ezt végül 3 hónapnyi kitartó munkával el is érte, de mi úgy gondoljuk, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kismama lett volna, ha a fogyás hajszolása helyett kisbabájára és saját igényeire figyel.

Az 50 éves híresség azt mondja, manapság aktív életet él, és persze figyel az egészségére, de az édességek tekintetében is engedékenyebb önmagával: ha nassolnivalóra vágyik, egy kanálnyi jégkrémet vagy magas kakaótartalmú, lehetőleg bio étcsokoládét majszol, de csak egy-két kockányit.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X