Főoldal > AKTUÁLIS > Zendayát sem kímélték a trollok

Zendayát sem kímélték a trollok

énekesnőkülföldi sztárszínésznősztártrollvilágsztárzendaya
0

Írta:

Emiatt alázták elég sokan a 21 éves világsztárt.

Számtalan példát láttunk már arra, amikor a trollok lecsapnak, és bizony kíméletlenül bántanak embereket – akár hétköznapi srácokat és lányokat, akár hírességeket. Nemrég például Zendaya esett áldozatául az internetes gonoszkodásnak, miután egy medencés képet posztolt magáról.

A fotón a 21 éves színész-énekesnő egy medence szélén ücsörögve látható, kutyusával, Noonnal. De nem a fekete eb, vagy a Zendaya által aznapra választott sárga bikini lett a trollok céltáblája, hanem… nézd csak meg a képet, és tippelj, hogy szerinted mi miatt kezdték el cikizni őt.

Ha Zendaya lábaira tippeltél, akkor igazad van: a trollok szerint az énekesnő hiába csinos, ha ilyen „hobbit lábakkal” verte őt meg a sors. Szerintünk viszont a dolog egyszerű fizika, mert hogy a víz eltorzítja a dolgokat, szóval a hírességnek igenis lehet kisebb, csinosabb lába – ha nem víz alatt fotózzák. És ha a dolog egyébként igaz is lenne, és hatalmas lábakon él, mi akkor is úgy gondoljuk, hogy gyönyörű és tehetséges. Kit izgatna, ha a lábai nem lennének aprócskák?!

Egyébként a trollok bántásai után sokan keltek Zendaya védelmére. Hozzánk hasonlóan többen is kiemelték, hogy azért ekkora a lába, mert vízben van, mások szerint egyszerűen csak sok a hülye a világban, megint mások pedig azt írják, ki tud a lábaira figyelni, amikor a Disney gyerekszereplőjéből lett sztár ennyire szép és csinos.

Szó ami szó, Zendaya aranyos kislányból tényleg egy szupercsinos nővé cseperedett. Alakját egyrészt a géneknek és fiatal korából adódóan gyors anyagcseréjének köszönheti – ő maga is elmondta, hogy nem ügyel még túlságosan arra, mennyit eszik egy nap, és nem is fogyókúrázik soha –, másrészt pedig annak, hogy szinte állandóan mozgásban van.

Rajongóinak korábban azt tanácsolta, hogy a fittség elérése és megőrzése érdekében találjanak olyan mozgásformákat, amelyekben örömüket lelik – nem kell azokat sportokat erőltetni, amiket nem szívesen csinálnak, mert azok tartósan úgysem fognak beválni. Zendaya például táncolni és bokszolni szeret legjobban, illetve azt is élvezi, ha ő maga állíthat össze különböző koreográfiákat.

Két dolog, ami kimarad Zendaya életéből

A 21 éves sztár 9 éves kora óta nem eszik húst. Azt mondja, nem azért lett vegetáriánus, mert annyira imádja a zöldségeket, hanem azért, mert nagyon szereti az állatokat. És mert nem szereti a húst, másrészt gyerekkorából úgy emlékszik, mindig olyan furcsa érzés volt számára húst enni. Az egyetlen dolog, ami hiányzik neki ebből az időszakból, az az anyukája által készített pulyka burger – ezt még semmi mással nem tudta helyettesíteni.

A húsevés mellett még egy dolgot mellőz: az edzőterembe járást, ehelyett sokkal szívesebben megy inkább egy táncstúdióba, vagy sportol valamit a szabadban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X