Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence igazi cuki troll!

Jennifer Lawrence igazi cuki troll!

filmfotóJennifer Lawrenceszépségszínésznősztár
0

Írta:

Ezt a képet látva te is elmosolyodsz!

Ki ne nevetne egy jót, ha azt látja, hogy a tökéletesnek szánt „szuperül pózolós” képén az egyik barátja photobombol mellette vagy mögötte? A photobombolás igenis jó buli. Ezt így gondolják a sztárok is, de Jennifer Lawrence egész biztosan.

Mivel hogy a színésznő is így viccelte meg Oscar-díjas barátnőjét, Emma Stone-t az idei Governors Awards díjkiosztó gálán – amikor Emma a legtökéletesebben pózolt a vörös szőnyegen, J. Law mögé lopakodott és már kész is volt a tökéletes fotóbomba.

A képet elnézve pedig biztosak vagyunk benne, hogy te is el fogsz mosolyodni, annyira cuki!

Jennifer Lawrence egyébként nemcsak a gálákon lehet egy humoros csaj, hanem a való életben is. Emellett még kedves, csinos, spontán és a szó jó értelmében véve picit őrült és nagyon csinos is. Nem csoda, ha az utóbbi években egymás után vette le a lábukról a híres hollywoodi férfiakat, és hódította meg Darren Aronofsky rendezőt is.

Ha bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, téved: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X