Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence felfedezi Budapestet

Jennifer Lawrence felfedezi Budapestet

BudapestforgatásJennifer Lawrenceszépségszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő egyre több helyen tűnik fel fővárosunkban.

Jennifer Lawrence nálunk forgatja a Red Sparrow című filmjét, és amióta január másodikán megérkezett hazánkba, bizony nemcsak a forgatási helyszíneken tűnt fel, hanem a városban is egyre több helyen látják: felbukkant többek közt a Hősök terén, Budán egy étteremben, illetve egyik nap arról is olvastunk, hogy szakadt (pontosabban inkább szaggatott) farmernadrágban ment borozgatni a KNRDY nevű helyre.

Az nem tudjuk, a színésznő az ott kapható különleges ételeket is megkóstolta-e – például a japán wagyu marha húsából készült filet mignont -, de az biztos, hogy szinte bármit nyugodtan ehet, nem fog megártani csinos alakjának.

Ha bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, téved: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Az Oscar-díjas színésznő korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen felvételeket látott magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X