Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence 21 évvel idősebb pasival jár!

Jennifer Lawrence 21 évvel idősebb pasival jár!

Darren AronofskyJennifer Lawrencekapcsolatszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Jennifer Lawrence új kapcsolata már hivatalos, nem bírták tovább az augusztus óta tartó titkolózást

Egy ideje már olvastunk arról pletykákat és találgatásokat, hogy Jennifer Lawrence összejött Darren Aronofsky-val, de persze az ilyesmivel mindig úgy vagyunk, hogy sokan sok mindent mondanak… és csak akkor hisszük el a dolgokat, ha a saját szemünkkel látjuk.

Nos, ez nemrég be is következett, ugyanis a színésznőt és az ismert rendezőt novemberben kéz a kézben fotózták le New York City-ben – és ez egyiküket sem zavarta túlságosan. Sőt, Jennifer boldog mosolyából ítélve alig várta már, hogy vége legyen a találgatásoknak, és felvállalhassák egymást új szerelmével.

A Vanity Fairnek adott interjújában is a 47 éves Aronofsky-ról áradozott, akivel már akkor együtt akart dolgozni, amikor először látta a rendező Fekete hattyú című, Oscar-díjra is jelölt filmjét. A közös munka végül a nyáron összejött nekik, és J Law azt mondta, Aronofsky egy látnok – valószínűleg arra utalva, hogy már a legelején tudta, hogy a 26 éves Jent akarja szerződtetni következő horrorfilmjének főszerepére.

A nyarat együtt töltötték Kanadában, és a forgatások közepette teljesen egymásra hangolódtak. Barátai szerint a színésznő teljesen belezúgott a nála 21 évvel idősebb rendezőbe, és állítólag teljesen az ujja köré csavarta Aronofsky-t.

Nem is csoda, hiszen a szép és vicces színésznő nagyon csinos is, szinte bármilyen ruhában képes a férfiak fejét elcsavarni. Ha bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, téved: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Jennifer korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen felvételeket látott magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X