Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence még sosem volt ilyen gyönyörű!

Jennifer Lawrence még sosem volt ilyen gyönyörű!

filmbemutatóJennifer Lawrenceoscar-díjruhaszépségszínésznősztár
0

Írta:

Londonban így fotózták le a fiatal sztárt

Mint azt külföldi lapok információi nyomán korábban mi is megírtuk, Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky rendező együtt érkeztek a Velencei Filmfesztiválra, majd Londonban is együtt promótálták közös filmjüket, a Mother!-t.

Bár nyílt titok, hogy ők ketten együtt vannak, a brit fővárosban szeptember 6-án tartott díszbemutatón Aronofsky a közelébe sem ment a színésznőnek. Ezt elég nehéz lehetett megállni, hiszen J. Law káprázatos látványt nyújtott: tökéletesen nézett ki ezüst halászhálót – vagy mások szerint inkább pókhálót – idéző Atelier Versace ruhájában.

Hát, ha nyilvános eseményeken egyelőre nem is mennek egymás közelébe, a magánéletük állítólag nagyon rendben van, remekül megvannak. Egyesek szerint kettejük kapcsolata már egy éve tart, de erről egyikük sem akar beszélni. Jen a Vanity Fairnek adott interjújában áradozott ugyan egy sort a rendezőről, mondván, hogy egy zseniális látnok, de kettejükről nem árult el semmit.

Később a Vogue magazinnak adott interjújában már bőbeszédűbb volt: azt megerősítette, hogy közös filmjük befejezése után már csak magánemberként van kapcsolata rendezővel, illetve, hogy a férfi csodálatos apa (van egy Henry nevű fia Rachel Weisztől, a szerk.).

Nem is csoda, hogy egymásba bolondultak, és az sem, hogy a színésznő valószínűleg gyorsan meghódította a sármos rendezőt, hiszen szép, vicces és persze csinos is. Ha bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, téved: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X