Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence miatt szakított Chris Pratt?

Jennifer Lawrence miatt szakított Chris Pratt?

Anna FarisChris PrattJennifer Lawrenceszakításszerelemszínésznősztárválás
0

Írta:

Egyesek szerint a színész valószínűleg nem tudott ellenállni a gyönyörű J. Law-nak.

Anna Faris és Chris Pratt sokak szemében az egyik legcukibb hollywoodi pár voltak, de már csak voltak. Ugyanis egy ideje tudjuk, hogy válni készülnek, de azt megerősítették, hogy továbbra is nagyon szeretik egymást, és kisfiuk érdekében továbbra is a lehető legjobban szeretnének együttműködni egymással, mint anyuka és apuka.

Ez így mind szép és jó, és persze, lehet normálisan válni. De ha egy ilyen helyes sztárpár szétmegy, ott sokan egyből egy harmadik felbukkanását gyanítják. És ez a harmadik ebben az esetben Jennifer Lawrence – már persze a rossz nyelvek szerint. Ők ugyanis tudni vélik, hogy Pratt nem tudott ellenállni gyönyörű kolléganőjének, ezért véget a házassága.

Hogy azzal kapcsolatban mi az igazság, hogy Chris Pratt karriert akart, Anna Faris viszont nagyobb családot? Hát, nem tudjuk. De tény, hogy a leendő exfeleség podcastjában arra hívta fel a figyelmet: ha valahol nem értékelnek eléggé, bármilyen tekintetben, akkor lépj le. Azért ez is eléggé magáért beszél, nem?

Ha viszont tényleg J. Law miatt mentek szét, az persze nem szép dolog sem a színésznő, sem pedig kollégája részéről. De azt el kell ismernünk, hogy ember legyen a talpán, aki ellen tud állni egy olyan kedves, jó fej, vicces és nem utolsó sorban csinos nőnek, mint Jennifer. Persze, tegyük fel, hogy az egész nem igaz, így tovább kedveljük majd mindkettőjüket…

Apropó csinos, a színésznő ezt a vékony alakot nem önsanyargatással érte el és tartotta meg. Szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Az Oscar-díjas színésznő korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X