Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence sztriptízbárban járt

Jennifer Lawrence sztriptízbárban járt

buliJennifer Lawrenceoscar-díjszépségszínésznősztársztriptízbártánc
0

Írta:

Nem kér elnézést, mert egy sztriptízbárban mulatott.

Talán te is olvastál arról a sajtóban, hogy a Red Sparrow budapesti forgatása után Jennifer Lawrence Bécsben folytatta a munkát, ahol egyik este felkereste a Beverly Hills Club nevű sztriptízbárt. Szemtanúk szerint elég jól érezte magát, ittasnak tűnt, és az este folyamán egyszer csak elhagyta a blúzát… bizony, felül csak egy melltartó takarásában bízva táncolt, méghozzá egy rúdon.

Vad éjszaka? Vagány csaj? De még mennyire. Egyesek szerint illene bocsánatot kérnie a történtek után, de az Oscar-díjas színésznő ezt nem így gondolja. A Facebookon azt írta, egy barátja születésnapját ünnepelték, ezért néhány pillanatra megfeledkezett a paranoiájáról, és egyszerűen csak jól érezte magát… ezért pedig nem hajlandó bocsánatot kérni.

Egyébként egy Alexander Wang topot viseltem, szóval az nem egy melltartó… amúgy meg őszintén szólva szerintem egész jól táncolok, még akkor is, ha semmi core izomerőm nincs” – magyarázta.

Hát, ha ezzel nem is büszkélkedhet, azért elég sok lány cserélne vele – már az alakját illetően is. Ezt szerencsére nem önsanyargatással éri el: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Az Oscar-díjas színésznő korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen felvételeket látott magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X