Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Chris Pratt

A hét wellness pasija: Chris Pratt

aktuálisfilmfitneszpasisztárwellness
0

Írta: and

 Honnan ismerheted? Korábban láthattad többek közt az Everwood és a Narancsvidék című sorozatokban,

 
Honnan ismerheted?

Korábban láthattad többek közt az Everwood és a Narancsvidék című sorozatokban, később pedig a Városfejlesztési osztályban lett állandó szereplő. Ami pedig a filmeket illeti, szerepelt A csajok háborújában, a Wantedben, valamint az Elpuskázva, a Számos pasas és az Ördög bújt beléd című produkciókban is. De hozzánk hasonlóan lehet, hogy neked is A galaxis őrzői egyik főszereplőjeként vált a kedvenceddé.
 
Mitől olyan szívdöglesztő?

Annyira imádjuk a mosolyát és huncut, némiképp rosszfiús kisugárzását, hogy még azt is megbocsátjuk neki, hogy hobbijai közt a halászat, vadászat és bogárgyűjteménnyel is büszkélkedhet (szegények már nem élő példányok).
 
chrispratt2.jpg ()Tudtad róla?

A galaxis őrzőire való felkészülés során fegyelmezetten és kitartóan edzett, hiszen a forgatást megelőző időszakban kicsit elhagyta magát, de a filmre izmos testet kellett építenie. Ebben egy átgondoltabb – nem túlságosan szigorú – diéta és egy kimerítő edzésprogram volt a segítségére, ez utóbbinak köszönhetőek például a moziban is fel-felvillanó csodás hasizmai is.
 
Csillagjegye: Ikrek
 
Családi állapota: szerelmével, Anna Farisszal 2009 óta van együtt, és egy gyerkőc büszke és boldog szülei.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X