Főoldal > AKTUÁLIS > Hoppá! Jennifer Lawrence ezzel a pasival érkezett Velencébe

Hoppá! Jennifer Lawrence ezzel a pasival érkezett Velencébe

filmJennifer Lawrencekapcsolatpasiszépségszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Nézd csak, kivel érkezett a gyönyörű színésznő a filmfesztiválra!

Nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer Lawrence és Chris Pratt románca nem fedi a valóságot, Darren Aronofsky-val való kapcsolata viszont nagyon is – sőt, ez nem csak múló szeszély vagy forgatáson fellángolt szenvedély. Az Oscar-díjas színésznő és a nála 21 évvel idősebb rendező pár napja együtt érkezett Olaszországba, hogy a Velencei Filmfesztiválon együtt promotálják „Mother!” című filmjüket, de bennfentesek kifecsegték a sajtónak, hogy erről azért jóval többről volt szó.

A sztárpár ugyanis nemcsak együtt érkezett, hanem ugyanabban a hotelben is szálltak meg – vélhetően nem külön lakosztályban –, ahonnan csak néha lógtak ki a városba a hátsó kijáraton át. Mindenképp szerettek volna egy kis időt kettesben tölteni, és romantikázni, ennek jegyében például egyik este vízi taxival mentek vacsorázni.

Ők ketten állítólag már a forgatáson éreztek valamit egymás iránt, de csak a közös munka befejezése után alakult ki köztük szakmai kapcsolatnál több. Egyesek szerint kettejük kapcsolata már egy éve tart, de erről egyikük sem beszél. Jen a Vanity Fairnek adott interjújában áradozott ugyan egy sort a rendezőről, mondván, hogy egy zseniális látnok, de kettejükről nem árult el semmit. Később a Vogue magazinnak adott interjújában már bőbeszédűbb volt: azt megerősítette, hogy a film befejezése után már csak magánemberként van kapcsolata rendezővel, illetve, hogy a férfi csodálatos apa (van egy Henry nevű fia Rachel Weisztől, a szerk.).

Nem is csoda, hogy így egymásba bolondultak, és az sem, hogy a színésznő valószínűleg gyorsan meghódította a sármos rendezőt, hiszen szép, vicces és persze csinos is. Ha bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, téved: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X