Főoldal > AKTUÁLIS > Így még nem láttad Cindy Crawfordot!

Így még nem láttad Cindy Crawfordot!

Cindy Crawfordkülföldi sztármodellsztárszupermodelltánc
0

Írta:

A modell eddig nem igazán látott arcát mutatta néhány nappal ezelőtt.

Ha Cindy Crawford nevét hallod, akkor valószínűleg neked is a szépség és az elegancia jut eszedbe, na meg az a varázslatos kisugárzás, ami a világ örök modellikonjává emelte Cindy-t. Azt nem annyira tudod róla elképzelni, hogy kirúg a hámból, és táncra perdül a barátaival, ugye? Pedig nemrég ez történt: az 52 éves modell az Emlékezés napja (Memorial Day) ünnepi hétvégéjén lelépett a haverokkal Tennessee-be, ahol kibéreltek egy faházat és buliztak egy nagyot.

A vendégek közt ott volt Kid Rock és Dennis Quaid is, a híres szerint Cindy férje, Rande Gerber és a gyerekek nem voltak jelen. Pedig ez a tánc biztosan élőben lehetett az igazi!

Hogy a tánc az erősségei közé tartozik-e, azt nem tudjuk, de azt mindenesetre nem lehet nem észrevenni, hogy a modell fantasztikusan néz ki, pedig már nemcsak negyven, hanem ötven is elmúlt.

Szépsége megőrzése érdekében manapság már a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt, de korábban beismerte, hogy több mint tíz éve kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.

Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.

Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.

Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban a szupermodell.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X