Főoldal > AKTUÁLIS > Cindy Crawford egy szál törölközőben!

Cindy Crawford egy szál törölközőben!

Cindy Crawfordmodellszaunaszupermodelltest
0

Írta:

A szupermodell meglepő képet osztott meg magáról.

Mit tehetsz egy esős vasárnap délutánon, ha a párod focimeccset néz, te pedig már kezded unni magad egy picit? Nos, ha Cindy Crawfordot kérdezzük, ő a szaunázást javasolja. Persze akinek otthon is van saját spa részlege, annak könnyű, mondhatnánk, de manapság már a legtöbb edzőteremben is élvezheted a jóleső meleg jótékony hatásait. Legalább arra is könnyebben ráveheted magad, hogy vasárnap is elszaladj edzésre!

De Cindy-re visszatérve, a kétgyerekes sztáranyuka büszkén mutatta meg magát egy szál törölközőben, a róla készült képet pedig ő maga posztolta Instagramon. Nekünk már csak egy kérdésünk van: ha a férje focimeccset nézett, akkor vajon ki készítette róla a fotót? Persze, azt gyanítjuk, hogy valószínűleg időzített pillanatfelvételről lehetett szó, de ez esetben még azért is irigyeljük, mert még egy ilyen képen is tökéletesen néz ki.

A még 50 évesen is gyönyörű modell valószínűleg egy gramm sminket sem viselt a szaunában, nagyon helyesen. Amúgy sem a festékek rajongója, inkább a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt, mint a látványos sminkekre. Hiszen pontosan tudja, hosszú távon megtérül a gondoskodás, és bőre meghálálja a törődést.

Korábban viszont beismerte, hogy szépsége megőrzése érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.

Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.

Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.

Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban a szupermodell.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X