Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja magát csúcsformában Cindy Crawford

Így tartja magát csúcsformában Cindy Crawford

Cindy Crawforddiétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Cindy Crawford ugyan korábban több aerobik videót is megjelentetett, ma már nem viszi túlzásba az edzé

Cindy Crawford ugyan korábban több aerobik videót is megjelentetett, ma már nem viszi túlzásba az edzést, mégis szuper formában van  két gyerek után is. És hogy mi a titka? A szupermodell a zen-fitneszre esküszik, vagyis azt vallja, hogy nem szabad túlhajtani a szervezetet, sőt néha még az édes, kalóriabomba falatok is kellenek a tökéletes alak eléréséhez és megtartásához.

Eddz rendszeresen, ne kényszeresen!

Cindy az évek során megtanulta, hogy figyeljen teste jelzéseire, és ne hajtsa túl magát, mert azzal többet árt, mint használ. Ezenkívül saját bevallása szerint a legfontosabb, hogy az edzésterv mindig illeszkedjen az időbeosztásunkhoz, napirendünkhöz, így könnyebben tudjuk tartani magunkat hozzá, és elkerülhetjük a kudarcélményeket. Szerinte a heti háromszor egy óra edzés maximálisan elég, de fontos, hogy izomerősítő és kardiógyakorlatokat is végezzünk.

Ő az alábbi receptre esküszik: 10 percig súlyzós gyakorlatokkal melegít be, majd jöhet 5 perc intenzív kardió, utána pedig ezeket váltogatja még legalább kétszer (persze más-más gyakorlatsorral) végül hasizomerősítéssel és nyújtással fejezi be az edzéseket.

A 80/20 zen diéta

A szupermodell az étrendjében is a kiegyensúlyozottságot tartja a legfontosabbnak, ezért követi a zenfogyókúrának is nevezett 80/20 elméletet. Ennek a lényege, hogy 80 százalékban egészséges ételeket fogyaszt, de 20 százalékban megenged magának egy kis bűnözést. Ezáltal elkerülheti a falási rohamokat, hiszen sosem éhezteti magát, plusz az édességek után sem sóvárog annyira, mivel tudja, hogy kis adagokban nyugodtan ehet ezekből is.

cindy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezenkívül imádja a méregtelenítő smoothie-kat, különösen a zöldséges turmixokat. Saját bevallása szerint ragyogó arcbőrét is annak köszönheti, hogy mindennap megiszik valamilyen vitaminbomba zöldségmixet. Reggelire általában egy protein shake-et kortyol el, ugyanis ez egész délelőttre feltölti energiával és gyorsan készen van. Miután elvitte a gyerekeket iskolába, jöhet az edzés.

Az ujjatlan felsős szezonra remek felkészülés, ha elvégzed a következő súlyzós gyakorlatsort!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X