Főoldal > AKTUÁLIS > Hihetetlen: Cindy Crawford 50 éves!

Hihetetlen: Cindy Crawford 50 éves!

50 évesCindy Crawfordmodellszületésnapszupermodell
0

Írta:

Elárulunk neked 5 kevésbé ismert infót az 50. születésnapját ünneplő szupermodellről.

Nagyon kevés olyan nő él a Földön, akik elmondhatják magukról, hogy tagjai a világ első szupermodelljeit tömörítő elit társaságnak, de az 1966. február 20-án született Cindy Crawford igen. 16 évesen fedezte fel egy fotós, amikor a tinilány a helyi kukoricaföldeken dolgozott, és mivel a róla készült képnek jó visszhangja volt, a Cinthia Ann Crawford néven született leányzó úgy döntött, modellként próbál meg boldogulni a világban.

Cindy Crawford cuts a stylish figure in a royal blue jumpsuit and gold heels while out and about in NYC Pictured: Cindy Crawford, Image: 260527065, License: Rights-managed, Restrictions: This content is restricted from viewing without proper permissions due to fine art copyright or its sensitive nature.
Not available for distribution or use by resellers/representatives in the United States.
Not available for license and invoicing to customers located in Taiwan.
Not available for license and invoicing to customers located in France.
Not available for license and invoicing to customers located in Belgium.
Not available for license and invoicing to customers located in the Netherlands., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis Splash (login required images)

Álmát valószínűleg akkor sem tette teljesen félre, amikor egy ideig vegyészetet tanult a Northwestern University-n – annál is inkább, mert tanulmányait nem fejezte be, hanem ismét teljes gőzzel a modellkedésre koncentrált. A többi pedig már történelem: Cindy Crawford üzletasszonyként és színésznőként is megállta a helyét a világban, nem mellesleg egy fiú és egy kislány büszke anyukája, és Rande Gerber felesége (1998 óta).

Persze sikerei mellett az is sokakat érdekel, hogyan őrzi vonalait a világ egyik legszebb és legcsinosabb nője – íme, 5 kevésbé ismert infó az 50 éves Cindy-ről, amelyek segíthetnek megfejteni szuper alakjának titkát.

  1. A kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.
  2. Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.
    Cindy Crawford signs copies of her new book 'Becoming', at Waterstones, London, Britain, Image: 260830644, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@photoshot.com  London: +44 (0) 20 7421 6000  Florida: +1 239 689 1883  Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment
  3. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél. Ez persze nem jelenti azt, hogy később ne kérnék még egy-két kockányi csokit” – nyilatkozta korábban a szupermodell.
  1. Több kolléganőjéhez hasonlóan korábban ő is elcsábult, szépsége és fiatalsága megőrzése érdekében kipróbálta a botoxot. Az eredmény viszont inkább elijesztette a drasztikus megoldásoktól, mintsem hogy további beavatkozásokra bátorította volna. „Úgy döntöttem, inkább természetes módszerekkel óvom bőrömet az öregedéstől. Ezért hoztam létre saját kozmetikai márkámat, ennek a termékeit használom én magam is” – mondta.
  1. A kétgyerekes sztáranyuka gyakran nem is visel sminket a hétköznapokon. Ez a rajongói számára nem is olyan meglepő, mert néhányan már tudják róla, hogy inkább a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt, mint a látványos sminkekre. Hiszen pontosan tudja, hosszú távon megtérül a gondoskodás, és bőre meghálálja a törődést.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X