Főoldal > AKTUÁLIS > Így fest Cindy Crawford közel az 50-hez

Így fest Cindy Crawford közel az 50-hez

diétafogyásmodellszépségsztár
0

Írta: and

 Egy szupermodell akkor is fantasztikusan néz ki, ha már nem a húszas éveiben jár, és nem lép

 
Egy szupermodell akkor is fantasztikusan néz ki, ha már nem a húszas éveiben jár, és nem lép napról napra fotósok elé vagy kifutóra. Sőt, Cindy Crawford esetében ezt még azzal is kiegészíthetnénk, hogy még edzőcuccban is lélegzetelállító.
 
A világ egyik legszebb nőjének tartott hírességet szeptember végén Malibuban kapták lencsevégre, sportos szerelésben – valószínűleg edzés előtt. Cindy egy zöld, cipzáras pulcsit, sötétszürke leggingst, lilás edzőcipőt és méretes napszemüveget viselt.
 
cindy2.jpg ()A 48 éves sztár láthatóan nem jött zavarba attól, hogy lefotózták, sőt, kedves mosolyt is küldött a paparazzóknak. Gyorsan hozzá is tennénk, hogy nem lett volna oka arra, hogy zavarba jöjjön, olyan jól nézett ki még ebben a sportos szettben, valószínűleg smink nélkül is.
 
A modell valószínűleg inkább a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt, mint a látványos sminkekre, hiszen pontosan tudja, hosszú távon megtérül a gondoskodás, és bőre meghálálja a törődést.
 
Korábban viszont beismerte, hogy szépsége megőrzése érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.
 
Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.
 
cindy3.jpg ()Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.
 
Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X