Főoldal > AKTUÁLIS > 49 évesen is szuperdögös az egykori szupermodell

49 évesen is szuperdögös az egykori szupermodell

alakdiétadivatfogyásmodellmozgásruhasztárszupermodelltest
0

Írta: and

Az egyik brit napilap utánaszámolt, hogy Cindy Crawford bizony már 15 éve visszavonult a kifutókról, de mi

Az egyik brit napilap utánaszámolt, hogy Cindy Crawford bizony már 15 éve visszavonult a kifutókról, de mi biztosak vagyunk abban, hogy a világ bármely táján bukkan is fel, képes a kisugárzásával és szuper szettjeivel akár az utcát is kifutóvá változtatni.
 
Ez legutóbb akkor történt meg, amikor kicsit retrós, kicsit fesztiválokat idéző szerelésben ment vásárolni Los Angelesben. A kétgyerekes szupermodell bő szárú, világos farmert, fehér blúzt és színes sálat viselt, amihez tökéletesen passzoltak barna kiegészítői.
 
A 49 éves sztár láthatóan nem jött zavarba attól, hogy lefotózták, sőt, kedves mosolyt is küldött a paparazzóknak. Gyorsan hozzá is tennénk, hogy nem lett volna oka arra, hogy zavarba jöjjön, olyan jól nézett ki ebben a szettben, minimális sminkben is.
 
cindyc2.jpg ()A modell valószínűleg inkább a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt, mint a látványos make upra, hiszen pontosan tudja, hosszú távon megtérül a gondoskodás, és bőre meghálálja a törődést.
 
Korábban viszont beismerte, hogy szépsége megőrzése érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.
 
Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.
 
Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.
 
Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X