Főoldal > AKTUÁLIS > Cindy Crawfordról hamburgert neveztek el

Cindy Crawfordról hamburgert neveztek el

Cindy Crawforddiétahamburgermodellszépségszupermodell
0

Írta:

A híres modell vajon megkóstolja a róla elnevezett ételt?

A Santa Monica-i Umami Burger igazán különleges hely, ugyanis itt kapható a Cindy Crawfordról elnevezett Cindy’s Casa Burger. Ebben a marhahúspogácsákat jalapeno paprika és miso mustár ízesíti, ezen kívül amerikai sajt, avokádó, karamellizált hagyma, Queso Fresco sajt és tortilla chips is kerül a buciba.

Vajon Cindy megkóstolja-e a róla elnevezett hamburgert? Hát, könnyen lehet, hogy már meg is tette. Ugyanis az étterem azzal ünnepelte a modellel és férjével kötött partneri kapcsolatát, hogy rendeztek egy kis bulit, ahová természetesen Cindy-t és Rande Gerbert is meghívták. A férj Casamigos Tequila nevű vállalkozása szintén az étterem partnere, így Rande sem maradhatott ki a jóból: róla egy italt neveztek el, a Rande’s Spicy Margaritát.

További érdekesség, hogy aki Cindy hamburgeréből vagy Rande Margaritájából vásárol, az egy-egy dollárral segíti a wisconsini Madisonban lévő American Family Children’s Hospital nevű gyerekkórházat, pontosabban az ő rákellenes küzdelmüket.

Szerintünk nem meglepő, hogy a szupermodell egy ilyen kezdeményezéshez adta a nevét, mert hát bizonyította már néhányszor az elmúlt évtizedek során, milyen nagylelkű – miután vannak gyerekei, nekünk elég egyértelmű, hogy a kicsik sorsát talán még jobban a szívén viseli, mint a felnőttekét, és a gyerekeken talán még inkább segíteni akar.

Talán azért is olyan derűs mindig, mert pozitívan tekint a világba, és hiszi, hogy segíthet. Ezen kívül is sok mindenben hisz – például abban, hogy botox helyett inkább a bőrvédelemre és a bőrápolásra költsünk több pénzt, hiszen bőrünk hosszú távon meghálálja a gondoskodást.

Korábban viszont beismerte, hogy szépsége megőrzése érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.

Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.

Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.

Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban a szupermodell.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X