Főoldal > AKTUÁLIS > Janet Jackson látványosan lefogyott a szülés után

Janet Jackson látványosan lefogyott a szülés után

babaénekesnőJanet Jacksonkismamakülföldi sztárszerelemsztárszülés
0

Írta:

Az énekesnő talán jobban figyel magára, mint valaha, és meglehet, hogy a szerelem is újra rátalált!

Janet Jackson tavaly januárban adott életet kisfiának, Eissának, és a hírek szerint nem sokkal ezután elkezdett odafigyelni a táplálkozásra és a sportra is. Ennek köszönhetően viszonylag rövid idő alatt 23 kilót fogyott, vagyis visszanyerte a baba előtti vonalait, majd egyik ismerősének elmondása szerint még a 2018-as év elejéig további 7 kilót leadott.

Ez a 30 kilós fogyás önmagában is figyelemreméltó eredmény, és az legalább ilyen lényeges, hogy Janet szépen tartja is a súlyát. Ezt bizonyítják a legutóbb róla készült fotók is: az énekesnőt Malibuban kapták lencsevégre, méghozzá edzőcuccban, de így is látszott, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében. Sokak szerint ennek köze lehet ahhoz a férfihoz, akit mellette látunk az alábbi képen – talán a híresség újra szerelmes?

Az a kérdés is felmerült bennünk, hogy vajon milyen módszerrel fogyott le a baba után, és hogyan tudja megtartani az eredményt? Szerintünk sokat segített neki, hogy volt motivációja (turné, fellépések, stb – ezeken a lehető legjobban akart kinézni). Illetve az sem mellékes, hogy időközben véget ért házassága a katari milliárdos Wissam Al Manával, és nyilván a magánéleti problémák is megviselik az embert: olyankor sokan alig esznek, inkább csak csipegetnek valamit.

Talán az 52 éves világsztár esetében is így volt, ezt nem tudjuk, mert ritkán beszél a magánéletéről. De az tény, hogy szinte minden idejét a kisfiával tölti: szeretne még sokáig egészséges és büszke anyukája lenni a kis Eissának.

Ennek érdekében nagyon vigyáz magára, odafigyel a teste jelzéseire, és persze rendszeresen sportol is, hogy megőrizze egészségét. Már kisfia születése előtt is rendszeresen edzett, de a várandósság alatt vigyáznia kellett magára, ezért az edzéseket inkább könnyű sétákra cserélte.

Az egészséges ételeket viszont nagy pocakkal is imádta, férjével is lefozózták őt nem sokkal a szülés előtt, amikor egy ilyen finomságokat árusító helyre tértek be Londonban. Szerintünk valószínű, hogy kisfia születése után Janet még több egészséges ételt fogyasztott, és a séták helyett ismét intenzívebb edzéseket iktatott be.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X