Főoldal > AKTUÁLIS > Janet Jackson 30 kilót fogyott

Janet Jackson 30 kilót fogyott

énekesnőfogyáshízásJanet Jacksonsztárszüléstestválás
0

Írta:

Először 23 kilót adott le, most körülbelül 30-nál jár.

Nem szeretjük a túlzásokat, de amikor Janet Jackson friss fotóira pillantottunk, akkor egy emberként állapítottuk meg: tényleg hihetetlen változáson ment át az énekesnő. Januárban született meg kisfia, Eissa, és a hírek szerint nem sokkal ezután elkezdett odafigyelni a táplálkozásra és a sportra is.

Az eredmény pedig magáért beszél: először 23 kilót fogyott (vagyis visszanyerte a baba előtti súlyát), de nem állt meg itt – egyik ismerőse azt mondta a médiának, hogy már körülbelül mínusz 30 kilónál tart. Ezt a nagy fogyást pedig egyrészt turnéja során a színpadon is büszkén mutatja meg a nagyvilágnak, másrészt pedig a vasárnapi Los Angeles-i teltházas koncertje után rendezett partin is boldogan mosolygott egy elegáns fekete szettben.

Az 51 éves világsztár kicsit sem tűnik fáradtnak a róla készült képeken, pedig testvére, Tito szerint mindent belead ebbe a turnéba, és emellett a babát is ő maga látja el, még a pelenkát is ő cseréli minden alkalommal. Nyilván, míg a színpadon áll, mások vigyáznak kilenc hónapos kisbabájára, de egyébként minden idejét Eissával akarja tölteni. Testvére meg is kérdezte tőle, hogy miért nem ad át néhány feladatot egy bébiszitternek és pihen inkább egy kicsit, mire Janet azt felelte: „Tito, azért csinálom, mert szeretem ezt csinálni”.

Az énekesnő a barátai szerint is nagyon gondoskodó anyuka, és most kisfia a legnagyobb szerelem az életében – férjével, a katari milliárdos Wissam Al Manával májusban jelentették be, hogy öt év házasság után elválnak.

A kicsinek (minden gonoszság nélkül) egész biztosan lesz mit a tejbe aprítania, hiszen apukája vagyonát 807 millió fontra, híres mamájáét pedig 141 millió fontra becsülik. Janet egyébként a rossz nyelvek szerint kifejezetten jól járhat a válással, mert egyrészt milliókat kaphat, másrészt pedig Londonban maradhat. Ezt a várost nagyon szereti, a katari Dohában viszont nem tudta megszokni az életet. Ismerősei szerint nem akart lemondani a dizájnerruhákról, és az sem tetszett neki, ahogyan az arab országokban a nőkkel bánnak.

De mivel milliárdos kedvese elkényeztette, sőt, évente többször utaztak el együtt olyan egzotikus helyekre, amilyenekről az emberek többsége csak álmodik, Janetnek végül is nem lehetett oka panaszkodni. Egyesek szerint nem is emiatt ért véget a boldogság, hanem egy, az énekesnő családjában húzódó probléma miatt, amivel kapcsolatban Wissam valószínűleg nem adta meg Janetnek azt a támogatást, amit ő elvárt volna. De ez talán csak az utolsó csepp volt a pohárban, és a pár jobbnak látta, ha inkább külön utakon folytatják.

Azt nem tudjuk, a házassága felbomlása és a váláshoz sokaknál társuló stressz hozzájárult-e a fogyásához, de az biztos, hogy Janet kivirult és bombaformában van. Már kisfia születése előtt is rendszeresen sportolt, de a várandósság alatt vigyáznia kellett magára, ezért az edzéseket inkább könnyű sétákra cserélte. Az egészséges ételeket viszont nagy pocakkal is imádta, férjével is lefozózták őt nem sokkal a szülés előtt, amikor egy ilyen finomságokat árusító helyre tértek be Londonban. Szerintünk valószínű, hogy kisfia születése után Janet még több egészséges ételt fogyasztott, és a séták helyett ismét intenzívebb edzéseket iktatott be.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X