Főoldal > AKTUÁLIS > Janet Jackson házasságának vége

Janet Jackson házasságának vége

babaénekesnőgyerekJanet Jacksonsztárterhességválás
0

Írta:

A híres énekesnő és férje öt év után válhatnak el.

Januárban még arról számoltak be a lapok, hogy megszületett Janet Jackson és Wissam Al Mana kisfia, Eissa, most viszont több külföldi újság és weboldal is úgy tudja, hogy a pár hamarosan pontot tesz házasságuk végére.

Az 50 éves popsztár és a nála nyolc évvel fiatalabb katari üzletember állítólag barátságos válást szeretne, hogy kisfiukat ne viselje meg a dolog, illetve a jövőben is tartani akarják a kapcsolatot a gyerkőc miatt.

A kicsinek egész biztosan lesz mit a tejbe aprítania, hiszen apukája vagyonát 807 millió fontra, híres mamájáét pedig 141 millió fontra becsülik. Janet egyébként a rossz nyelvek szerint kifejezetten jól járhat a válással, mert egyrészt milliókat kaphat, másrészt pedig Londonban maradhat, ahonnan a baba születése óta szinte ki sem mozdult.

Az énekesnő nagyon szereti Londont – talán emiatt szokta meg elég nehezen a katari Dohában az életet. Ismerősei szerint nem akart lemondani a dizájnerruhákról, és az sem tetszett neki, ahogyan az arab országokban a nőkkel bánnak.

De mivel milliárdos kedvese elkényeztette, sőt, évente többször utaztak el együtt olyan egzotikus helyekre, amilyenekről az emberek többsége csak álmodik, Janetnek végül is nem lehetett oka panaszkodni. Egyesek szerint nem is emiatt ért véget a boldogság, hanem egy, az énekesnő családjában húzódó probléma miatt, amivel kapcsolatban Wissam valószínűleg nem adta meg Janetnek azt a támogatást, amit ő elvárt volna. De ez talán csak az utolsó csepp volt a pohárban, és a pár jobbnak látta, ha inkább külön utakon folytatják.

Az énekesnő a barátai szerint nem szomorkodik, sőt, kivirult a kisfia születése óta. Az egyik barátja szerint amióta csak él, az anyaságra vágyott, és bár a terhesség nem volt könnyű, most a kis Eissa mindenért kárpótolja a mamáját.

Janet számára a baba születése előtt visszaszorult a rendszeres mozgás, ennek helyét inkább egy-egy séta vette át. Orvosai tanácsára vigyáznia kell magára, de most már egy kicsit többet tud mozogni. Eleinte kíméletes mozgásformákat javasolnak neki az orvosok, később viszont egy kicsit fokozhat a sport intenzitásán.

Ami pedig a táplálkozást illeti, a terhessége előtti időszakban is az egészséges ételeket részesítette előnyben, és úgy tudjuk, férjével a várandóssága utolsó időszakában tett egyik londoni sétájuk során is olyan falatozóba tértek be, ahol egészséges finomságok közül is válogattak.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X