Főoldal > AKTUÁLIS > Neked bejön a plus size modell Ashley Graham szelfije?

Neked bejön a plus size modell Ashley Graham szelfije?

Ashley Grahammodellplus size modellselfieszelfiszexi
0

Írta:

Szexinek szánta, a kommentelők közül viszont sokan nem ezt gondolják szelfijéről. Neked mi a véleményed?

Ashley Grahamről dióhéjban annyit tudunk, hogy a világ egyik legismertebb plus size modellje, aki 30 éves, és 6.8 milliós Instagram-követőtáborának legnagyobb örömére szereti megmutatni magát olyannak, amilyen.

Legutóbb az alábbi bikinis fotót posztolta magáról, amikor Miamiban lazított (a fürdőrucit ő maga tervezte a Swimsuits For All-al közösen piacra dobott kollekciójába – a szerk). A képet szexinek szánta, a DailyMailen kommentelők közül viszont nem mindenki gondolja ugyanígy. Egyesek szerint megint hízott, és már túl nagy a feneke, mások szerint viszont a negatív kommentek csak irigységből születnek – Ashley rajongói imádják a modell magabiztosságát és bátorságát.

A híres modell már korábban is többször mondta, mennyire szeretné megmutatni az embereknek, hogy mindnyájan fogadjuk el és szeressük meg a testünket. „Én mindig szexinek, csinosnak látom magam, és kényelmesen érzem magam minden helyzetben. Így szeretek önmagamra tekinteni” – mondta egy korábbi interjúban, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha mások is annyira szeretnék a saját testüket, mint ő a sajátját.

Persze a teltebben is szuper alakért sokat dolgozik, például szinte minden nap jár edzőterembe (mivel a plus size nem jelent egyet azzal, hogy a modellek ténylegesen kövérek, inkább olyasmit takar, hogy kicsit teltebbek, de alakjuk nagyon szép látványt nyújt – inkább nőies, mint duci).

Ashley hétfőnként BoxFit trainingen vesz részt, egyik kedvence pedig a kickbox, amit soha nem hagyna ki. Keddenként köredzés, szerdán sprintek sorozata, csütörtökön kettlebelles köredzés, péntekenként pedig ismét egy jó BoxFit training várja.

A sok sport mellett az étrendjére is ügyel, hiszen aki igazán szereti a testét, az igyekszik mindent megadni neki, amire szüksége van: sok halat, zöldséget, quinoát, barna rizst és salátát fogyaszt.

Emellett a smoothie-k megszállottja, és azt vallja, hogy napi egy zöld smoothie segít neki leginkább az egészsége megőrzésében. Kedvenc zöld smoothie-ját te is elkészítheted otthon: kelkáposzta, citrom, gyömbér, cékla, alma és a petrezselyem kell csak hozzá. Szuper immunerősítő, és Ashley szerint nemcsak egészséges és tápláló, hanem nagyon finom is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X